2010. augusztus 16., hétfő

X-Faktoros hírmorzsák - Nicole az amerikai show zsűrijében lesz?

  • Simon Cowell és Louis Walsh harcol Nicole Scherzinger kegyeiért. Cowell egy franciaországi yachtutat ígér Nicole-nak, ha elfogadja az ajánlatát, Walsh pedig azt ígérte, hogy a Föld bármely pontjára elviszi őt , ha neki segít - jelenti a The Sun.


  • Dermot O'Leary, aki 2007 óta az X-Faktor műsorvezetője, bevallotta, hogy Nicole Scherzinger a kedvenc vendégzsűritagja. Szerinte nehéz helyzet állt elő azzal, hogy Danii Minogue és Cheryl Cole is hiányzott a zsűriből, de a vendégzsűritagok megmentették a műsort. "Nicole ragyogó volt, kimért, de vicces. A szépsége mindenkit elkábított. Ő volt a kedvenc vendégzsűritagom." - nyilatkozta a műsorvezető, aki szerint Nicole Katy Perrynél, Natalie Imbrugliánál és Geri Halliwellnél is jobban teljesítette zsűribeli feladatait.


  • Hivatalosan bejelentették, hogy Nicole helyet kap az X-Faktor amerikai verziójának zsűrijében, mivel lenyűgözte a műsor producerét, Simon Cowellt a múlt hónapban. Mint ismert, Nicole akkor a maláriából felépülő Cheryl Cole-t helyettesítette a műsor angol verziójában. A Pussycat Dolls vezérénekesnője a közönséget és magát Cowellt is lenyűgözte. Eredetileg Cheryl Cole-t szánták az amerikai verzió zsűrijébe, Simon azonban megváltoztatta a tervet, és Nicole-ra szavazott. Gratulálunk Nicole-nak! :)
    MINT UTÓLAG KIDERÜLT, EZ A HÍR CSAK PLETYKA VOLT, EGYELŐRE SEMMI BIZTOSAT NEM TUDNI ARRÓL, KI LESZ A ZSŰRIBEN. (2011. január 20.)

1 megjegyzés: