2010. november 23., kedd

Még mindig nem dőlt el, melyik X-faktorban zsűrizik Nicole

Nicole Scherzinger mindennél jobban szeretné, ha Simon Cowell őt választaná be a jövőre induló amerikai X-faktor zsűrijébe.

Mindenki kedvenc pussycat dollja tehát tudja, hogy nagyon sok minden múlik a jövő heti szereplésén (a Poison-t fogja előadni élőben az angol verzióban).

"Nagyon izgatott vagyok. Azt hiszem, csak arra várunk, hogy túl legyek a jövő heti fellépésen, és azután fogunk beszélni arról, van-e helyem az amerikai széria zsűrijében. Várnunk kell és nézni, mi fog történni. Remélhetőleg a telefonom csörögni fog.“ - mesélte Nicole.


Lewis Hamilton barátnője folytatta: "Tényleg nagyon szeretnék az amerikai X-faktorban zsűrizni. Imádtam az angol verzióban lenni, tehát alig várom, hogy visszamenjek és az új dalomat adjam elő. Ideges vagyok."

Egy bennfentes azt mondja: "Nicole tudja, hogy nagy a tét. Legbelül érzi, hogy a Poison nagy dobás lesz, magabiztos ezt illetően. A fogait viszont az amerikai X-faktor zsűriszékére feni leginkább!"

"Vannak olyan pletykák, melyek szerint Simon Mariah Carey-t vagy Katy Perry-t fogja választani, de Nicole szorít, hogy végül ő legyen a befutó." - mondta a Mirror magazinnak a bennfentes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése