2010. augusztus 24., kedd

Ez történt egy éve: Teljes bukás Angliában

2009. augusztus 22. - Augusztus 10-én jelent meg Angliában a Doll Domination 3.0, ami a kutyának sem kellett. Ezen kívül a Top75-ös albumeladási listából kiesett a The Mini Collection is, valamint a kislemezeladási listán is nagyot csúszott hátra a Hush Hush; Hush Hush és a Jai Ho! (You Are My Destiny) is. Totális bukás Angliában.

A legfrissebb angol albumeladási lista 75-ös mezőnyében sehol sem lehet találni egy Pussycat Dolls-lemezt sem. Nem elég, hogy a 2008 szeptemberében megjelent Doll Domination hónapokkal ezelőtt kiesett a listából, még az április végén megjelent The Mini Collection is eltűnt a mezőnyből ezen a héten (a 72. helyen állt a múlt héten). A csúf bukást csak tetézi az augusztus 10-én megjelent Doll Domination 3.0. Egyszerűen nem került be az albumeladási listába.

Ami a kislemezeket illeti, a már réginek tekinthető Jai Ho! (You Are My Destiny) az 56. helyről a 70.-re csúszott vissza, a legújabb Hush Hush; Hush Hush pedig a 28.-ról a 32. helyre hátrált. Előbbinek a 3., utóbbinak a 17. hely volt eddigi legjobb szereplése.

Reméljük, hogy jövő héten már bekerül a Doll Domination 3.0 az eladási listára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése