2010. augusztus 8., vasárnap

Újabb videók a 'Rent'-ről; Nicole-t tovább dicsérik a kritikusok

Íme 2 új videó a 'Rent' című musical előadásáról, melyben az első számú Pussycat Doll, Nicole Scherzinger tündököl:



Ezen a videón az 58. másodpercben tűnik fel Nicole:



Itt a 'Take Me or Leave Me' című dalt énekli Nicole:



Mindeközben a kritikuson tovább dicsérik Nicole-t a fantasztikus teljesítménye miatt. Íme néhány néző véleménye az egész musical-ről:

"Az este fénypontja: Nicole Maureen szerepében. Ez a nő a show csúcspontja és mindent elsöprő sikert aratott az 'Over The Moon'-nal és a 'Take Me or Leave Me'-vel. Micsoda erő van benne, az előadása csodásra sikeredett! Megvett!"

"NICOLE (nem mondanám ki inkább a vezetéknevét) - MAUREEN - Ez a nő viszi a show-t! Ezidáig messze ez a legjobb Maureen a színpadon. Nagyon szexi. A ruhája és a haja hasonlít Katy Perry-ére. Az 'Over The Moon' fenomenális volt! A tangója gyönyörű volt, a 'Take Me or Leave Me' pedig az egyik kedvenc részem a show-ban!"

A neves blogger, Perez Hilton is dicsérő szavakkal illette Nicole-t, szerinte az egész előadás róla szólt. Jonas Schwartz, a Theater Mania kritikusa szerint Nicky játéka "kihívó, szexi és elragadóan vicces".

A musicalt tegnapelőtt, tegnap és ma játsszák, tehát ma este lesz az utolsó olyan előadás, melyben Nicole is szerepel. Csak így tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése