2010. augusztus 10., kedd

RedOne: "Nicole lemezéért mindenki meg fog őrülni!"

Napjaink legfelkapottabb zenei producere, RedOne egy, a BBC-nek adott interjújában elárult néhány kulisszatitkot Nicole szólóalbumáról.


"Nicole Scherzinger új albumát éppen most fejeztem be. Az előző anyag anno nem jelent meg (2007-ben). Hamburgerek kollekciójához tudnám hasonlítani, olyan volt, mint a gyorskaja. Egy a McDonaldsból, egy a Burger Kingből, és így tovább. Jó volt az íze, de nem volt következetes, céltudatos. Az új lemeze... nos, az emberek meg fognak érte őrülni, mert ez tényleg róla szól, ez ő!" - nyilatkozta a producer.

RedOne az elmúlt 18 hónapban csak úgy ontotta magából a slágereket: az ő nevéhez fűződik többek között Lady Gaga négy slágere, a Just Dance, a Poker Face, az Alejandro és a Bad Romance, utóbbi 18 országban lett listavezető. RedOne ezen kívül dolgozott együtt Michael Jacksonnal, Akonnel, Kylie Minogue-gal és Shakiraval is.

A neves művész az SBTV csatornának egy interjúban azt is elárulta, hogy Nicole új albumáról az felvezető kislemez megjelenése idén szeptemberben vagy októberben várható:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése