2010. augusztus 4., szerda

Cheryl Cole kiakadt, amikor meghallotta, hogy Nicole vette át a helyét

A Girls Aloud együttes Cheryl Cole-ja már otthon pihen, sikerül leküzdenie a maláriát, viszont még nem áll készen arra, hogy visszatérjen az X-Faktorba. Források szerint az énekesnő kétségbeesett, amikor megtudta, hogy Nicole Scherzinger vette át a helyét a tehetségkutató-műsor zsűrijében!

A Daily Star szerint a 27 éves sztár bepánikolt, amikor meghallotta, hogy a Pussycat Dolls-vezér Nicole ugrott be helyette, miközben ő gyógyul.

"Cheryl úgy érezte, hogy be kell bizonyítania, hogy majdnem teljesen felépült a betegségből." - nyilatkozta egy bennfentes a sajtónak.

"Mindenáron akart egy sms-t küldeni Simon Cowellnek (a műsor producerének), hogy meggyőződjön afelől, hogy nem felejtették el azt, hogy korábban ő ült a zsűri székében, és Nicole csak beugró zsűritag. Nagyon kétségbeesett volt. Egyébként a maláriából csak hosszú hetek alatt lehet felépülni teljesen. Cheryl ugyan ragyogóan néz ki, de a szervezete még messze nem egészéges." - mesélte a forrás.

Cole a napokban utazott Los Angelesbe, hogy három hetes nyaralását töltse, mielőtt visszatérne az X-Faktor zsűrijébe.

A Girls Aloud énekesnője sokkal jobban örült volna, ha egykori csapattársát, Kimberly Walsh-t ültetik be a helyére, hiszen őt jobban ismeri, és kedveli, mint Nicole-t. Források szerint Cheryl nagyon fél, hogy elveszti helyét a műsorban Nicole miatt, és olyan gyorsan vissza szeretne térni, amilyen gyorsan csak tud.

Cherylt ezenkívül nagyon zavarja a barátság, ami Nicole és Derek Hough között van. Köztudott, hogy a pár együtt nyerte meg az amerikai Szombat Esti Láz idei évadját, és nagy barátság szövődött köztük a műsor alatt. Cheryl épp Derekkel nyaralt, amikor elkapta a maláriát. Nagyon sok időt töltenek együtt a mai napig, egyes pletykák szerint Derek és Cheryl együtt is vannak, noha a férfi egyik korábbi interjújában melegnek vallotta magát.

Egy biztos: Cheryl Cole piszkosul féltékeny Nicole Scherzingerre! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése