2010. augusztus 8., vasárnap

Ez történt egy éve: Kim: "Nicole miatt utálom az összes klipünket!"

2009. augusztus
A Pussycat Dolls sztárja, Kimberly Wyatt megnyílt. A csapat koncepciójáról beszélt, a lehetséges feloszlásról és arról, hogy a zeneipar főnökei állandóan Nicole-t akarják a középpontban látni.

Az öttagú együttest szemmel láthatóan feszültség veszi körül pár hónapja. Ez főként annak köszönhető, hogy a legutóbbi két kislemez, a Jai Ho! és a Hush Hush; Hush Hush 'The Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger' néven került kiadásra.


A feloszlásról szóló pletykák csak sokasodtak, amikor Melody Thornton, a csapat legfiatalabb tagja a Britney Spearsszel közös Circus turné phoenix-i állomásán 70,000 ember előtt kritizálta Nicole-t a fejjebb említett kislemez-ügy miatt.

Napokkal ezelőtt pedig Kimberly Wyatt beszélt az újságíróknak a csapat körüli problémákról. A rövidhajú énekesnő elmondta, az összes többi tag jelentéktelennek érzni magát az együttesben amiatt, hogy Nicole-t állítják be mindig a középpontba.

Kim azt is elárulta, hogy akárhányszor megnéz egy Pussycat Dolls-klipet, hihetetlenül felmegy benne a pumpa, mert alig látja saját magát, Ashleyt, Melodyt és Jessicát. Wyatt azt is el szeretné érni, hogy nagyobb beleszólása legyen a csapat döntéseiben.

"Ez igaz, mindig nagy figyelmet kap Nicole, amivel néha bizony nagyon nehéz megbirkózni. Amikor a Pussycat Dolls tagjait összeválogatták, pontosan tudták előre, hogy Nicole lesz mindig a középpontban" - fakadt ki Kim.


"Minden videóban és fellépésen, amit csinálunk, Nicole a vezetőnk. Nem úgy és nem annyit szerepelek a klipekben, ahogyan és amennyit szeretnék. Ezt Ash, Jess és Mel is így gondolja. Velük is ez a helyzet" - árulta el a 27 éves énekes/táncosnő.

Kimberly folytatta: "Nem játszok semmi szerepet a csapatot érintő döntéshozatalokban. Az együttes tagja vagyok, és valamelyest talán kifejezhetem a véleményemet, de a nap végén rájössz, hogy az egész az üzletről szól, és a Pussycat Dolls "konyhájában" rengeteg "séf" van, aki irányítani akar..." - mondta sokat sejtetően Kimberly.

Én, a szerkesztő személy szerint 100%-ig megértem Kimet és a többieket is. Sajnos nem Nicole tehet arról, hogy állandóan ő van reflektorfényben, hanem a kiadó, a zeneipar főnökei. Nekik kell a közeljövőben változtatni a koncepción, mert a jelenlegi felállás nem jó senkinek: se a csapatnak, se nekünk, rajongónak, de még a kiadónak sem, hisz a Doll Domination lemez bukását épp ennek köszönhetik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése