2010. augusztus 7., szombat

Neil Patrick Harris terrorizálja Nicole Scherzingert

RTLKlub.hu - A komikus rendezi azt a musicalt, melyben Nicole lesz a sztár, de nem súrlódásmentes a közös munka.

Nicole Scherzingert szétszedik. A Pussycat Dolls énekesnőjének sok a dolga, nem csoda, hogy nem tudta elkísérni barátját, Lewis Hamiltont a Hungaroringre. Nicole előbb az angol X-Faktor felvételein szerepelt, ahol egyik munkatársunknak sikerült lencsevégre kapnia őt. Scherzinger Londonból Los Angeles-be utazott, hogy megkezdje a próbákat a „Rent” című musicalre.

– Ez őrület! Az embernek rólam a Pussycat Dolls slágerei jutnak az eszébe, de ez az a műfaj, ahol a leginkább otthon érzem magam – mondta Nicole Scherzinger.

A darab rendezője Neil Patrick Harris, akit legtöbben az „Így jártam anyátokkal” című sorozatból ismerhetnek. A 37 éves színész igazi terepe azonban a musical, nem véletlen, hogy idén őt érte a megtiszteltetés, hogy az Oscar díjátadót megnyithatta zenés-táncos műsorával.

– Imádom a Rentet. Szeretem a mondandóját, tetszenek az ötletei. Na, és a zene! Fantasztikus! Ülni a Hollywood Bowlban egy pohár borral a kézben, hallgatni ezt a csodálatos muzsikát, nagyon hatásos lesz. Mindenki ismeri a „Seasons Of Love” című dalt. Képzelj el 25 embert a H.B. színpadán, ahogy 17 ezer embernek énekel. Már a gondolattól is libabőrös leszek! – árulta el Neil Patrick Harris.

Harris igazán ütős csapatot toborzott össze, hiszen ismert tévés személyiségeket, színészeket hívott meg a társulatba. Nicole Scherzinger mellett a szintén gyönyörű High School Musical sztár, Vanessa Hudgens is szerepet kapott a darabban.

– Ez több, mint előrelépés. Egyszerűen csodálatosan érzem magam! Én is ott lehetek a sztárok között, és végre azt csinálhatom, amit szenvedélyesen szeretek. Ez egy igazi kihívás. Jó móka – mondta Vanessa Hudgens.

Neil Patrick napjaink egyik legsokoldalúbb, legviccesebb színésze, nem csoda, hogy társulata tagjai is imádják. Ez még akkor is igaz, ha a rendező munkamódszerei hagynak némi kívánnivalót maguk után...

Vanessa Hudgens: Ő egy szörnyű ember!

Wayne Brady: Neil Patrick Harris azt mondta, hogy fogjam be, és meg is rugdosott. Utána belém harapott.

– Még csak nem is kiabál. Így még rosszabb. Tudod, amikor azt kívánod, hogy bárcsak kiabálna! Egyszerűen csak csendes. Nem emeli fel a hangját. Átfut a fejemen: ez vajon mit jelent? Fogalmad sincs, mire gondol. Egyáltalán nem világos – mondta Nicole Scherzinger.

– Nem hagyja, hogy együnk, szünet nincs. Nagyon-nagyon szörnyű, nem engedi, hogy új dolgokat kipróbáljuk, nem engedi, hogy a megérzéseinket kövessük. Csak megmondja, hogy mit tegyünk. És csak annyit mondd, hogy ez van, és kész. Még haza sem enged minket – tette hozzá Tracie Thoms.

Harrist eddig négyszer jelölték Golden Globe-ra és kétszer Emmy-re, de még egyszer sem nyert. Talán majd most, hiszen idén két jelölése is van a legrangosabb tévés elismerésre. Ki tudja, Nicole Scherzinger közelsége talán neki is meghozza a sikert, akárcsak Lewis Hamiltonnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése