2011. május 26., csütörtök

Részletek Cheryl kirúgásáról

Ahogyan azt már tegnap megírtam, a Girls Aloud énekesnőjét, Cheryl Cole-t kirúgták az amerikai X-faktor stábjából - mentori székét pedig az a Nicole Scherzinger veszi át, aki eddig a műsort vezette volna. Ma újabb részletek derültek ki az énekesnő elbocsátásáról.

A fő ok, amiért Cheryl-t ejtették, az nem más mint az angol akcentusa - Simon Cowellen kívül ugyanis senki sem értette igazán, mit beszélt. A műsor készítői pedig úgy vélték, az amerikai közönségnek nehéz lesz érteni, mit mond Cheryl, ezért nem akarták veszélyeztetni a műsor nézettségét - árulta el néhány, a show-ban dolgozó személy a TMZ-nek.

Nem ez volt az egyetlen ok, amiért Cheryl-t visszaküldték Nagy-Britanniába: az énekesnő ugyanis nem igazán jött ki mentortársával, Paula Abdullal. Cole pedig egyértelműen nélkülözhetőbb zsűritagnak bizonyult, mint Abdul.

Jelenleg a producerek azt szeretnék, ha Cheryl az X-faktor angol verziójába térne vissza - több forrás szerint viszont teljesen kiábrándult az egész műsorból, szerinte ugyanis nagyon rosszul kezelték az esetét. Valószínűtlen tehát, hogy az énekesnő az angol változat zsűritagja lesz megint.

Cole távozásával Nicole Scherzinger került a mentori székbe, ami azt eredményezte, hogy Steve Jones egyedül fogja vezetni szeptembertől a tehetségkutató műsort.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése