2011. május 13., péntek

Jövő héten az 'American Idol'-ban lép fel Nicole és 50 Cent!

Milliók fogják nézni, ahogy Nicole Scherzinger elfoglalja a színpadot a jövő heti American Idolban. Az énekesnőhöz 50 Cent is csatlakozni fog, hogy előadják az énekesnő új dalát, először Amerika legnagyobb televíziós sorozatában.

A volt pussycat doll a Right There-t fogja előadni, debütáló albumáról, a Killer Love-ról. A csütörtöki American Idolban derül majd ki, ki lesz az a 3 versenyző, akik a végső fináléban fognak összecsapni.


Nicole már nem ismeretlen a televíziózásban, hisz őt is épp egy tehetségkutató műsorban fedezték fel, mégpedig a Popstars-ban. Idén ősszel Steve Jones oldalán fogja vezetni a FOX csatornán induló X-faktort, és nyáron megjelenteti Amerikában első saját lemezét Killer Love címmel, melyen olyan nagyágyúk dolgoztak, mint Lady Gaga producere, RedOne, Jim Jonsin, R. Kelly, Snoop Dogg és így tovább.

Ráadásul Nicole az American Idol zsűritagjának, Steven Tyler-nek az új klipjében, az (It) Feels So Good-ban is szerepel. A kisvideó premierje pedig épp az American Idolban lesz. Az internetre már fel is került a klip, amit ide kattintva meg is nézhetsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése