2011. május 8., vasárnap

HIVATALOS: Nicole Scherzinger vezeti az amerikai X-faktort!

Nicole Scherzinger új területen mutatja meg magát: hónapokig tartó találgatások után az ex-pussycat doll végül megkapta az egyik műsorvezetői állást Simon Cowell tehetségkutatójában, az X-faktorban.

A 32 éves énekesnőnek ezentúl igen szűkös lesz az ideje, hisz minden a zenéről és a műsorvezetésről fog szólni - jelenti a The Hollywood Reporter. Cowell reality show-ja szeptemberben indul az amerikai FOX csatornán, de Scherzinger a válogatókat is vezetni fogja, amelyek ma kezdődnek Los Angelesben.

"Sokkolt, amikor Simon Cowell megkért, hogy vezessem a show-t. Imádtam vele dolgozni az angol X-Faktorban, már alig várom, hogy mit tartogat az amerikaiban. Nagyon izgatott vagyok, hogy Steve Jones-szal dolgozhatok, és hogy segíthetek felfedezni az ország tehetségeit!" - nyilatkozta a hawaii énekespacsirta.


A többszörös platinalemezes szépség nemrég jelentette meg debütáló albumát Nagy-Britanniában Killer Love címmel, melynek amerikai verziója idén nyáron lát napvilágot. A lemez bevezető kislemeze a 50 Centtel közös Right There.

Nicole-hoz Steve Jones csatlakozik műsorvezetőként. Jones-t az angol TV-kből lehet ismerni, többek között a T4 Music és a BBC 1 kvízshow-ját, az As Seen On TV-t vezette.

Az Island Def Jam feje, Antonio "L.A" Reid, és a brit Girls Aloud csapat énekesnője, Cheryl Cole fog zsűrizni Simon Cowell oldalán. A negyedik zsűritag kiléte egyelőre még mindig kérdéses.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése