2010. szeptember 11., szombat

Nicole: "A Pussycat Dolls feloszlása elkerülhetetlen volt!"

A Pussycat Dolls feloszlása elkerülhetetlen volt, mivel hogy csak Nicole volt az egyetlen, aki énekelt.

A lánybanda minden tagját kicserélték korábban Nicole-on kívül, de ő úgy véli, ennek így kellett történnie, ugyanis a többi lány csak háttértáncosként működtek közre.

Scherzinger azt mondta: "Semmi sem romlott el. Ennek egyszerűen így kellett történnie. Ha beraksz öt lányt a világ egyik legnagyobb együttesébe, a dolgok előbb-utóbb így alakulnak. Mindig is tudtam, hogy így lesz."

"A csapat mindig egy táncegyüttes volt. Engem pedig énekesnőként választottak be oda. Néhányan a csajok közül táncosok és énekesnők egyaránt. Mindenkinek fontos szerepe volt."

Nicole - aki nemsokára a négy új taggal, Vanessa Curry-vel, Jamie Lee Ruizzal, Rino Nakasone-Razalannal és Kherington Payne-nel fog dolgozni az új Pussycat Dolls-albumon - elismerte, hogy a csapat leghíresebb felállásával nagyon rugalmas volt az időbeosztásuk, a választható opciók pedig természetesnek tűntek.

Perez Hiltonnak azt mondta: "Nagyszerű öt évet töltöttünk együtt, de ez egyben nagyon sűrű is volt. Az embereknek egyáltalán nem tűnt fel, hogy a munkabeosztásunk csak munkából, munkából és munkából állt, semmi alvás nélkül, éveken keresztül. Egy levegőt szívtunk a nap 24 órájában, természetes, hogy most ez történt (utalva a feloszlásra). "

Az eredeti tagok - Ashley Roberts, Melody Thornton, Jessica Sutta és Kimberly Wyatt már bejelentették, hogy mindnyájan saját szólókarrierjükre fognak ezentúl koncentrálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése