2010. szeptember 26., vasárnap

Nicole ezúttal nem hozott szerencsét Hamiltonnak (Galériával!)

Nicole Scherzinger Szingapúrba látogatott a hétvégén, hogy barátjának, a Forma-1-es világbajnok Lewis Hamiltonnak szurkoljon. Ezúttal a pussycat doll jelenléte nem hozott szerencsét Lewisnak.

Több kép a Galériában! Kattints a képekért!

Ezidáig a brit pilóta mindig nagyszerűen teljesített, akárhányszor látogatott ki kedvese a pályára. Ma azonban a sorozat megszakadt, ugyanis a verseny 36. körében a világbajnoki éllovas Mark Webberrel csatázott a 3. helyért, amikor a páros Lucas di Grassi mögé érkezett, akinek el kellett engednie őket. Mikor az ausztrál ki tudott húzódni a Virgin mellé, Hamilton is megérkezett Webber Red Bullja mellé jobbról, és a két rivális összekoccant a hetes, balos kanyarban. A balesetben a külső íven és valamivel előrébb lévő Hamilton húzta a rövidebbet: bal hátsó kereke annyira megsérült, hogy nem tudta folytatni, így az Olasz Nagydíj után két héttel ismét nullázott. Az esetet a versenyfelügyelők tárgyalták, de végül nem büntettek meg senki, tehát versenybalesetnek minősítették az incidenst.

Hamilton így a a 3. helyre csúszott vissza az összesítésben, 20 ponttal lemaradva az éllovas Webbertől, és 9-cel a második helyen álló Fernando Alonsotól. A 2010-es világbajnokságból még négy futam van hátra, a következő fordulót két hét múlva Japánban, Szuzukában rendezik. Mindent bele Lewis!

Nicole-ról és Lewisról a mai nap több kép is napvilágot látott a sajtóban, ha meg szeretnéd nézni őket, kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése