2010. szeptember 17., péntek

Ez történt egy éve: Hamilton mégsem szakított Nicole-lal

2009. szeptember 18. - Az Olasz Nagydíj hétvégéjén felrebbent a pletyka, miszerint Lewis Hamilton szakított Nicole Scherzingerrel, ám 2008 világbajnoka lenyugtatta a kedélyeket, és mindenkit biztosított mindenkit afelől, hogy minden rendben van köztük.


Az Olasz Nagydíj hétvégéjén sokan hiányolták Lewis Hamilton oldaláról párját, Nicole Scherzingert, és még mielőtt megtudakolták volna a brittől, hogy mi az oka annak, hogy csak szerelme nincs vele Monzában, inkább pletyka gyártásába kezdtek.

Vasárnapra így már az a hír keringett a boxutcában, hogy Lewis szakított a Pussycat Dolls énekesnőjével, sőt, többen azt is tudni vélték, hogy 2008 világbajnoka azért döntött így, mert nem akart még házasságot és gyerekeket a nála 7 évvel idősebb nőtől.

Ám amint az újságírók Hamiltonnak szegezték a kérdést, számukra meglepő válasz érkezett. "Ez egy hülyeség. Még mindig együtt vagyunk" - olvasható a McLaren versenyzőjének reagálása a The Sun című brit bulvárlapban. Igaz, más lapok, például a szintén nagy példányszámban megjelenő Daily Mirror, ennek az ellenkezőjét állítják.

Forrás: a5.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése