2011. november 25., péntek

NICOLE ÉS HAMILTON ÚJRA EGYÜTT? - SCHERZINGER NYAKLÁNCOT ADOTT AJÁNDÉKBA

F1-live.hu - Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger ismét egy párt alkothat, miután a McLaren Mercedes 2008-as világbajnok versenyzője elárulta, még mindig nagyon szereti a volt párját.

Hamilton és az énekesnő legutóbb Los Angelesben töltött el egy kis időt egymással.

Lewis Hamilton nem is oly rég hivatalosan is megerősítette, hogy külön utakon folytatják a barátnőjével, noha nagyon szeretik egymást, de a távolság mindent tönkretesz és ezentúl csak a munkájukra fognak koncentrálni.

Hamilton egy komoly magánéleti válságról számolt be a sajtónak, ám most fordulat következett be a kapcsolatot illetően, miután Lewis elmondta, még mindig nagyon szereti Nicole-t, és elhintette, ismét egy párt alkothatnak.

Lewis Hamilton ma elárulta, hogy nagyon kellemesen töltötték az időt Los Angelesben, hiába próbált a sajtó más következtetése jutni a fotókból:

„Amit nem láthattak, hogy nagyon jó hetünk volt. Egy pár nagyon kellemes ebédet töltöttünk együtt”- mondta Hamilton.

„Volt egy igazán kellemes vacsora is. Még nagyon az elején vagyunk és erős érzelmeink vannak egymás iránt, és még mindig nagyon szeretem. Szóval, ki tudja? Talán újra együtt leszünk a jövőben.”

Update:
A Formula-1 mezőnye ezen a hétvégén Brazíliába látogat. Ma Lewis Hamilton nyakában egy hosszú fekete nyakláncot hord, a riporterek kérdésére pedig elárulta: a nyaklánc ajándék volt Nicole Scherzingertől!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése