2010. szeptember 1., szerda

Döbbenet: Kimberly szívesen visszatérne a Pussycat Dollsba!

Miután tucatszor elmondta a sajtónak, hogy mennyire rosszul érezte magát a Pussycat Dollsban, Kimberly Wyatt a napokban azt nyilatkozta, hogy teljesen nyitott egy újrakezdésre!

Wyatt 2010 februárjában lépett ki hivatalosan a Pussycat Dollsból, a pletykák szerint azért, mert nem jött ki a bandavezér Nicole Scherzingerrel. Az énekesnő nem sokkal kilépése után bejelentette, hogy Nicole kivételével az összes többi tag kiszáll a csapatból.

Kim az angol The Sun lapnak elmondta, hogy a korábbi nézeteltérések ellenére fontolgatja, hogy visszatér a PCD-be, mert ott nagyon kellemes energiákat kap.

"Most még túl korai erről beszélni. Adj nekünk még néhány évet, és meglátjuk, mi lesz. Sok indok áll amellett, hogy ne térjek vissza, de ha arra az energiára gondolok, ami a színpadon szabadul fel, amikor a lányokkal vagyok, a helyzet más. Talán egy napon."

Wyatt hozzátette: "Nagyon izgatott vagyok Nicole miatt, és mindenért, amit ő tesz. Jó volt kilépni, és mindent pihentetni. Mindennel elégedett vagyok, ami a múltban történt. Hálával tartozom mindegyik lánynak.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése