2010. szeptember 6., hétfő

Nicole kihúzta a gyufát Britney rajongóinál

Perez Hilton sztárblogger interjúja Nicole Scherzingerrel több új információval is szolgál a pussycat doll rajongói számára.

Perez Britney Spears 2009-es Circus elnevezésű turnéja során folytatott tátogásáról beszélt.

"Britney-nek a következő turnéján élőben kell énekelnie, nem kellene tátognia. Mert legutóbb láthattuk, milyen jól táncolt, de az énektudását egyáltalán nem csillogtatta meg, mivel egy szót sem énekelt élőben. Még a balladáknál sem."

Nicole erre azt válaszolta: "Sohasem tudnék olyat csinálni, mint Britney, mert tényleg nagyon szeretek élőben énekelni, így vagyunk kapcsolatban a közönséggel. Nekem ez így tetszik."

Nicole szavai mondhatni nem nyerték el a Britney-rajongók tetszését, és a PCD-vezér éles kritizálásába fogtak. Azért ez vicces, hisz Nic semmi rosszat nem mondott, csupán az igazságot, ami láthatóan fáj Spears rajongóinak. Nehogy már Nicole legyen a bűnös, mert ő szeret (és tud) élőben énekelni. Britney elvakult tízéves rajongói meg igazán leállíthatnák magukat...

2 megjegyzés:

  1. Szerintem a nicolenak nem kéne ilyet nyilatkozni akár mennyire igaza van vagy nincs ezzel csak magát égeti nem arról kéne nyilatkoznia,hogy ki hogyan énekel hanem azzal kéne foglalkoznia,hogy végre beinduljon a szóló karrierje!Mert Britneynek már nem kell bizonygatnia efelől senkit!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem Nicole ezzel semmi rosszat nem mondott, csak is az igazságot. És úgy tűnik, hogy nlhány embernek fáj az igazság. Ha arról kérdezik, mit gondolt Britney tátogásáról, miért ne mondhatná el a saját véleményét? Szerintem ezzel nem égeti magát, sőt... Dicsérendő, hogy Nicole tud élőben énekelni, az meg szégyen, hogy Britney nem. Az meg még nagyobb szégyen, hogy Britney-nek egyáltalán vannak rajongói.

    VálaszTörlés