2011. június 5., vasárnap

Interjú Melody-val - sajnálja Cole-t, Nicole szerinte nagyszerű lesz

A Pussycat Dolls egykori üdvöskéje, Melody Thornton az amerikai X-faktort övező botrányról beszélt.

Arról, hogy Cheryl Cole-t kirúgták a show-ból ennyit mondott: "Ez szívás. Teljesen együttérzek vele."

Melody szerint a Girls Aloud énekesnőjének még mindig van esélye, hogy hírnevet érjen el a tengerentúlon.


"A Cheryl Cole-szituáció határozottan szerencsétlen, mert tudom, hogy mennyire szeretett volna az Államokban dolgozni. De most, egy csomó amerikai ismeri őt. Szóval remélhetőleg van lehetősége még az amerikai hírnév megszerzésére. Az ember talán ezután többször utánanéznek, ki is ő."

Nicole-ról beszélvén, Melody megjegyezte, hogy ex-bandatársa sikeresen megragadta az esélyt, hogy az X-faktorban részt vehessen Paula Abdul, Simon Cowell és L.A. Reid mellett.

"Úgy vélem, Nicole elindult az úton. Cheryl már két hétig volt zsűritag, nem szeretném, hogy bárki is azt hinni, Nicole ellopta tőle az állást. Olyan ez, mint egy forgószél!"

Melody szerint Scherzinger rendkívül boldog volt, amikor megkapta a munkát: "Beszéltem Nicole-lal erről, és elképesztően fel volt villanyozva, és hálás volt. Mindketten ugyanúgy érzünk - ez Isten terve. Szerintem nagyszerűen fogja végezni a dolgát!"
"Úgy vélem, hasonló együttérzést és modort tanúsít Paula Abdullal. Ezen kívül nagyon jó hallással rendelkezik, és ha nem hangzik jól, amit énekelsz, azt fogja mondani, hogy menj, és dolgozz még rajta." - nyilatkozta Baby Doll.

Nicole-ra vár az X-faktor, rá pedig a Popstar to Operastar. A 26 éves Melody versenyzője a műsor idei évadjában, amit az ITV1 sugároz. A show lényege, hogy híres énekesek, énekesnők mennyire tudják megállni a helyüket, ha operáról van szó. Thornton a műsorral kapcsolatban a következőket mondta: "Ez határozottan egy más világ. Hihetetlenül izgatott vagyok!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése