2011. június 17., péntek

Kipakolt Nicole ex-menedzsere - Cheryl Cole csak reklámfogás volt

Nicole Scherzinger ex-menedzsere, Jeff Haddad szerint mindig is holtbiztos tény volt, hogy a pussycat doll zsűritag lesz az X-faktor amerikai szériájában.

Haddad hozzátette, szegény Cheryl Cole-t csak összezavarta Simon Cowell és a show többi producere, akik csak reklámfogásnak használták az őt övező botrányt.

Jeff - aki 13 évig menedzselte Nicole-t, de elbocsátották, mielőtt az énekesnő megkapta X-faktoros állását - összeesküvésről beszélt.

Azt mondja: "Véleményem szerint Simon Cowell mindig is Nicole-t akarta zsűritagnak. Sosem volt kérdés, hogy megkapja-e ezt az állás. Nicole-t sosem szánták más posztra. Cherylt egyfajta PR-fogásnak használták, hogy addig is a műsorról szóljanak a hírek."

Jeff azt is elárulta a Heat magazinnak, hogy nagyon régóta tervezték a készítők Nicole zsűripanelbeli szereplését.

"Sokat beszélgettem erről Simonnal, és Nicole mindig is első számú volt. Cheryl neve még csak fel sem merült és Nicole-t sosem akarták a műsorvezetői posztba. Meg sem említették, hogy valaha is ő vezetné a műsort."

A menedzser továbbá azt is cáfolja, hogy Cherylt az akcentusa miatt küldték volna vissza hazájába, Nagy-Britanniába:
"Cheryl akcentusáról még csak szó sem esett - ez sosem volt indok. Az amerikaiak többféle akcentust használnak - bármi történik, megértették volna Cheryl szavait. Ráadásul, ő nagyszerű lány és az akcentusa sosem lett volna ok arra, hogy kirúgják."

Nicole mindössze egy hete van a show-ban, de a tömeg imádatát egyből elnyerte. Egy bennfentes a New Jersey-i meghallgatásokról elmondta: "A legelső naptól fogva táncolt az emberekkel a zsűripanel mögött. Magabiztos volt, csak úgy pezsgett és az idegesség semmiféle jelét nem mutatta."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése