2011. június 5., vasárnap

Az X-faktor-botrány folytatódik - Cheryl Cole visszatérhet a zsűribe!

Több hírforrás szerint Cheryl Cole szerdán ismét az amerikai X-faktor zsűrijét fogja erősíteni - alig több mint egy héttel azután, hogy kitették a szűrét.

Az énekesnő visszatérésében nagy szerepe van Simon Cowellnek - mondta egy bennfentes.

"Ez a legnagyobb meglepetés. Cheryl visszatért. Ki jósolta volna ezt meg? Úgy tűnt, Simon végleg kirakta őt a zsűriből?"

"A színfalak mögött Simon udvarol Cherylnek. A Fox fejesei rájöttek, óriási hibát követnek el. Nézték a róla készült felvételeket az amerikai meghallgatásokról és rájöttek, hogy hatalmas sztárt lehetne belőle csinálni." - mondta a forrás.

Ez a hír tegnap éjjel látott napvilágot, reggel viszont több részlet is kiderült a visszatérésről: minden a pénz miatt történik!


Nagyon úgy tűnik, hogy szerdán Cheryl ott lesz a New Jersey-i meghallgatásokon. A Promise This énekesnője a pletykák szerint egy "pay or play" szerződést írt alá anno, ami bővebben azt jelenti, kifizetik őt a show készítői, ha szerepel a műsorban, ha nem. A Fox csatorna vezetői, és a gyártó cég, a Fremantle nem akar pénzt veszíteni, ezért úgy döntöttek, jobb, ha inkább visszahívják őt az X-faktorba - jelentette a TMZ.

A Girls Aloud csillagának még el kell döntenie, elfogadja-e a visszatérésről szóló alkut, ami azt eredményezné, hogy ugyanannyit keresne, mint a másik két zsűritag Paula Abdul és L.A Reid. (Simon Cowellt nem számítjuk bele.) A jelentések hozzáteszik, sokáig úgy tűnt, Cheryl visszatér az angol X-faktorba, de a tárgyalásoknál elakadt a folyamat: az énekesnő menedzsmentje ugyanis két és fél millió fontos (!!!) fizetést követelt (ez nagyjából 720 millió forintnak felel meg).

Paula Abdulnak egyébként kétségei voltak Cheryl menesztésével kapcsolatban, állítva, hogy amit az újságokban olvasott, vagy hallott, mind új volt számára.

Cole visszatérésével Nicole Scherzinger visszakerülne a műsorvezetői posztba, Steve Jones oldalára. A Fox részéről eddig semmiféle hivatalos bejelentés nem érkezett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése