2011. március 12., szombat

Rövid hírek Nicole Scherzinger világából (2011/10. hét)

  • Lecsukják Nicole rosszakaróját! - A hekkert - aki tudta Nicole e-mail címét, és kiszivárogtatott néhány dalt a Killer Love-ról, valamint egyéb számokat is - beperelte a kiadója! Amikor kiderült, hogy perre készül a kiadó, a rajongók egyből tudatták Nicole-lal a hírt. A sok erőfeszítés kifizetődött, a hekker ugyanis akár 5 év szabadságvesztést is kaphat! Szép munka!
  • A PopWrap 5 legjobb táncosa - A PopWrap összeállította a legjobb énekesnő/táncosok listáját, melyen Nicole az előkelő második helyen szerepel. A cikk írója kiemeli Nicole azon nagyszerű tulajdonságát, hogy míg mindenkit letáncol a színpadról, eközben élőben is tud énekelni, nem is akárhogyan. A lista első helyére Beyoncé került, Nicole mögött pedig Rihanna, Lady Gaga valamint Ciara található.
  • Nicole megerősítette, hogy ő és Simon Cowell tárgyalásokat folytatnak az ősszel induló amerikai X-faktor mentori székéért folytatott versengés kapcsán. Scherzinger tavaly nyáron mutatott teljesítménye - amikor a show angol szériájában a maláriával küszködő Cheryl Cole-t helyettesítette - fenomenális volt, a nézők, a kritikusok és Simon Cowell szerint is.
    A Loose Women című műsorban - ahol a hawaii szépség a Don't Hold Your Breath-t promózta - elárulta, hogy folynak a megbeszélések a show-hoz való csatlakozásáról. Arra a kérdésre, látjuk-e őt a Fox csatornán ősztől, annyit mondott:
"Tudod mit, nem tudom. Többször beszéltem Simonnal erről, de hivatalos ajánlatot még nem kaptam, szóval meglátjuk."
"Ha nem kapom meg az állást, nem hinném hogy túlságosan feldúlt leszek. Azt gondolom, hogy egy erős hívő vagyok mindenben, ami okkal történik. Tudom, hogy ez hatalmas elkötelezettséggel járna, de azzal is tisztában vagyok, hogy egy játékos vagyok és ha engem választanak, minden energiámat ebbe fogom fektetni."

Arra, hogy helyettesítené-e Cheryl Cole-t az angol X-faktorban, nevetve annyit mondott:
"Nem tudom, attól függ, hogy az itt lévő emberek akarnak-e engem."
  • Fotók: Nicole elhagyja az angol ITV stúdióját; képekért katt ide!
  • Nicole a Glee-ben szerepelne - A Pussycat Dolls volt főnökasszonya a Capital FM-nek adott interjújában beszélt a lehetséges szerepről.
"Elterveztünk már néhány találkát a dologgal kapcsolatban, egyértelműen imádnám, ha lenne egy vendégszerepem a Glee-ben. Zenei színházból jöttem."

Amikor megkérdezték, hasonló lenne-e a szerep Gwyneth Paltrow-éhoz, hozzátette:
"Egy teljesen új karakterről van szó. Valami drámai, és nem olyan, amire az emberek számítanak; felismerhetetlennek lenni nagyon király lenne."
  • Nicole és Lewis a Nozomi étteremben kajált Londoban, az erről készült felvételeket ide kattintva megnézheted!
  • Március 8-án Nicole a BBC 1-rádiónál járt egy interjú erejéig. Nézz meg több mint 150 nagy felbontású fotót az eseményről, kattints ide!
A rádióinterjú itt meghallgatható:
BBC Interwiev by Cherryzinger

  • A DigitalSpy kritikusa 5 csillagosra értékelte Nicole nemsokára megjelenő új dalát, a Don't Hold Your Breath-t. A weboldal igen ritkán szokott maximális 5 csillagot adni, ezért az eset különlegesnek mondható.
"Enyhén szólva elvörösödtünk, amikor Nicole Scherzinger legutóbbi listatámadását hallgattuk... fogalmazzunk úgy, hogy csípőriszálás volt bőven, vállrázás és sok esetlen pillantás. A Don't Hold Your Breath egy erőteljes, klub-pop-dzsem, szerelmes és szakítós dalszöveggel."

- írta Robert Copsey kritikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése