2011. március 5., szombat

Nicole-hírek ömlesztve: Kezdődik az angol promóhadjárat; Nicolewis még mindig együtt!

A People's Choice weboldala kíváncsi a látogatók véleményére: "Az alábbiak közül melyik Dancing With The Stars-győztes a kedvenced?"
Nicole Jennifer Grey-jel, Shawn Johnsonnal és Donny Osmonddal méretteti meg magát. Jelen pillanatban a Pussycat Dolls volt vezére áll az első helyen 38%-kal, de szorosan mögötte ott van Jennifer 33%-kal. Rajongók, ne felejtsetek el szavazni! Kattintsatok ide a szavazáshoz! (A szavazás március 9-ig tart.)

Celebrity-gossip.net: Miután egy királyi vacsorát adtak maguknak, a celeb-párost, Nicole Scherzingert és Lewis Hamiltont lencsevégre kapták Londonban. A Don't Cha énekesnője, és a Forma1-es pilóta a Harry's Barban töltötte az estét, hogy végre kikapcsolódjanak. Az este során a párhoz csatlakozott a színészlegenda Michael Caine, a világhírű angol zeneszerző, Andrew Lloyd Webber, valamint feleségeik. Képek ide és ide kattintva elérhetőek!


Reméljük, az angolok készen állnak a Killer Love-ra, az elkövetkezendő hetek során ugyanis a csapból is Nicole fog folyni: ha minden igaz, Nic két táncshow-ban is fel fog lépni: a Dancing With The Stars francia szériájában, valamint az angol Dancing On Ice-ban, amely március 6-án vasárnap kerül a képernyőre.
Március 7-én (hétfőn) az iTV1-es csatornáján tűnik fel Nicole, mégpedig a Loose Women című műsorban.
Másnap a Lorraine show-ban teszi tiszteletét a hawaii énekespacsirta. A szokásos elbeszélgetésen kívül fel is fog fog lépni. Ugyanazon a napon ad interjút a BBC Rádió 1-nek is. Még nem lehet tudni, hogy személyesen jelenik meg a rádió stúdiójában, vagy telefonon keresztül fog válaszolni a kérdésekre.
A Capital FM Zoe & Gillies show-ja pedig Twitteren árulta el, hogy hamarosan vendégül látják a PCD fekete démonját, és a hallgatóktól várnak kérdéseket.
További szereplések várhatók még.
Nicole a BBC Rádió 2-nél a napokban már járt, az erről készült képeket ide kattintva megnézheted!


Sokan kíváncsiak arra, hogy a Killer Love meg fog-e egyáltalán jelenni az Egyesült Államokban. Nicole erről is nyilatkozott: "Az album USA-verziójának másik tracklistája lesz, ezért fog később megjelenni. Konkrét dátumot még nem tudok mondani." - mondta Nicole. Személy szerint azt gondolom, várni kellene őszig a lemezmegjelenéssel, ugyanis ha az amerikai X-faktor zsűrijében Nic helyet kapna, az bebiztosítaná a helyét a tengerentúli lemezpiacon.

És egy kis X-faktor: Simon Cowell megerősítette, kikkel folytat végső tárgyalásokat az amerikai show-ban való zsűrizés kapcsán: Paula Abdullal, Nicole Scherzingerrel, George Michaellel és Mariah Carey-vel. A hivatalos bejelentés még mindig várat magára. A nyilatkozatáról készült videót ide kattintva megnézheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése