2011. március 25., péntek

Nagyon úgy tűnik, hogy Nicole lesz az X-faktor US műsorvezetője!

Nicole Scherzinger a pletykák szerint megkapta az amerikai X-faktor műsorvezetői posztját!

Simon Cowell több forrás szerint felvette a Pussycat Dolls volt énekesnőjét, hogy vezesse a tehetségkutató show-t, miután Nicole amerikai kiadója elintézte, hogy az aranytorkú énekesnőnek az ősszel semmilyen speciális elfoglaltsága ne legyen, röviden: érjen rá műsort vezetni.


A 32 éves szépséget eredetileg a zsűriszékek egyikébe tippelték, természetes szépsége viszont arra sarkallta Simon Cowellt, hogy inkább a műsorvezetői posztot ajánlja fel ehelyett.

Egy bennfentes elmondta a Daily Mirrornak: "Sosem volt még annyi kulisszák mögötti szervezkedés és üzletelés, mint az X-Faktor USA-ban. Nicole nagy esélyes volt a mentori székért vívott csatában, Simon viszont úgy döntött, hogy kipróbál valami mást és váratlant. Olyan műsorvezetőt választott, akire senki sem számított."

"Nicole-nak voltak olvasópróbái és ő roppant természetesen fest a kamera előtt. A súgógép sem zavarja meg. Egy elfogadott énekesnőként, szólóban és csapatban egyaránt, Nicole nagyszerű lesz a versenyzőkkel szemben és tudni fogja, miről beszél." - nyilatkozta a bennfentes.

"Néhány héttel ezelőtt környékeztük meg őt ezzel az ajánlattal. És annak ellenére, hogy még hivatalosan nem írta alá a szerződést, a tárgyalások nagyon pozitív irányba haladnak." - fejezte be végül az ismeretlen forrás.

Nicole nagy valószínűséggel megkapta az állást, Simon Cowell viszont még mindig győzködi a Fox TV-csatorna vezetőit, hogy Cherly Cole legyen az egyik mentora a műsornak. A vezetők viszont már hónapok óta aggodalmaikat fejezik ki, hisz a Fight For This Love énekesnője a tengerentúlon teljesen ismeretlen.

Scherzinger mellett természetesen lesz egy férfi-műsorvezető is, de hogy ki, az egyelőre még nem derült ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése