2011. március 18., péntek

Nicole: "Az albumom nyers és veszélyes."

Nicole Scherzinger azt mondta, a rajongók "nyers és veszélyes" zenét várhatnak tőle a debütáló albumán.

A Daily Starrnak adott nyilatkozatában a volt pussycat doll elmagyarázta, a Killer Love-ot olyan robbanóvá akarta alkotni, mintha egy élő show lenne.

Scherzinger azt is elárulta, akkor merült föl benne, hogy RedOne-nal dolgozzon együtt, amikor tavaly Haitinak egy jótékonysági dalt vettek fel.

"Az egyetlen jó dolog, ami a haiti-i tragédiából jött, az a zeném." - mondta Lewis Hamilton kedvese. - "Fontos felfedezés volt a We Are The Wold for Haiti felvétele, RedOne-nal kezdtem el dolgozni, ami egész egyszerűen gyönyörű."


"Ezt mondtam akkor: 'Veled szeretném ezt az albumot csinálni és ami az eszembe volt, az egy album, amely akkorát robban, mint egy élő show. Olyan volt, mint a régi módszerekkel készített lemez, csak egy producerrel, egy folyamat, egy hangzás, ami az egészet végigkíséri. A zene nyers és veszélyes - ez az, amit a színpadon szeretnék csinálni."

A Poison énekesnője leszögezte, a zenéje nem hasonlít Lady Gaga-éhoz, annak ellenére, hogy ugyanaz a producere a két munkának.

"Úgy vélem, ez egy nagyon más hangzás, mint a Gaga-é - a zene sokkal nyersebb, érzelmesebb és a funk is inspirálta." - magyarázta. - "Egy másik előadó vagyok és másfajta energiám van." - nyilatkozta Ms. Scherzinger.

Nicole új kislemeze, a Don't Hold Your Breath az Egyesült Királyság kislemezlistáján a hétközepi összesítés alapján az első helyen áll. Vasárnap este 7 órakor pedig az is kiderül, sikerül-e valóban véget vetnie Adele több hete tartó uralmának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése