2010. december 21., kedd

PCD-hírek röviden - tényleg vége a Pussycat Dollsnak; Ashley egyedül énekelt PCD-slágereket

Nicole múltkori nyilatkozata, miszerint kilépett a Pussycat Dollsból valóban igaz: a csapat alapítója Robin Antin azóta nem követi twitteren Nicole-t, valamint semmi sem ír Nicole új daláról, a Poison-ról; amikor az énekesnő a Dancing With The Stars-ban szerepelt, Robin rendszeresen gratulált neki - most viszont már követni sem követi őt... ez elég árulkodó

A Jingle Bell Ball 2010 nevű rendezvényen Nicole fellépett a Poison-nal, a When I Grow Up-al és a Don't Cha-val is - videók ide, ide és ide kattintva megnézhetők, galéria pedig itt és itt is elérhető!


Kimberly csapata, a Her Majesty & The Wolves megnyitotta hivatalos weboldalát, a hermajestyandthewolves.com-ot

Két volt tagja a Pussycat Dollsnak már leszerződött egy kiadóval, hogy végre megkezdhessék saját szólókarrierjüket. Melody az MN2S-sel szerződött le, olyan sztárok mellé, mint Jay Sean, Busta Rhymes, Nina Sky, Dan Balan, Amerie vagy Wynter Gordon. Jessica Sutta pedig az Entertainment Fusion Group-pal kötött szerződést.

Ashley Roberts egyedül énekelt élőben PCD-slágereket a Foxtel évzáró partyján! Nézzétek meg a videókat: Buttons, Jai Ho, Played, Don't Cha.

Videó: Nicole az NBC The Sing-Off nevű tehetségkutató műsorában (ahol nem mellesleg ugye zsűritag) énekelt a legutóbbi adásban. Az erről készült videót ide kattintva megnézheted!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése