2010. december 21., kedd

Felháborító cikk Nicole-ról és Lewis-ról a StoryOnline-on

A StoryOnline december 7-én ezt a cikket közölte Nicole Scherzingerről:

MEGNŐTTEK AZ ÉNEKESNŐ KEBLEI Nicole Scherzinger ugyan más a többi Cica Baba nélkül hódít, mégis több helyet foglal, mint korábban - a mellei ugyanis varázslatos módon nagyobbak lettek.

Sok pozitív elmondható Nicole Scherzinger külsejéről a lenyűgözőtől a tökéletesig, csak az nem, hogy kebelcsoda lenne. Egy londoni karácsonyi bálon azonban mégis kétszer akkora mellekkel jelent meg, vagy legalábbis kétszer akkorának tűntek. Ugyanis azt nem tudni, hogy a Victoria Angyalait, illetve Paris Hiltont is Pamela Andersoni kosárméretekbe emelő csodamelltartó volt-e rajta, vagy egy másik sztárok által közkedvelt, ám de sokkal drasztikusabb módszerhez folyamodott. A lényeg viszont az, hogy eddig is népszerű alakját alaposan feldobta a megnőtt dekoltázsa, amitől talán Lewis Hamilton sem olyan szomorú, annak ellenére, hogy idén alaposan elverték hárman is a Forma-1-es küzdelemben.

Nicole azonban nem a lovagja megvigasztalása miatt tett szert - így, vagy úgy - az impozáns változásra. Sokkal inkább a stúdió által már kétszer a visszadobott albumát szeretné népszerűsíteni, ami talán most már a boltok polcáig is eljut. De ha nem, akkor legalább a látványával gazdagodott a rajongótábora.
Vegyük sorra a hibákat:
  1. Nicole mellei egy cseppet sem nőttek meg, eddig is ekkorák voltak; a lenti képek is ezt bizonyítják.
  2. Lewis Hamiltont idén hárman is alaposan elverték a Forma-1-ben - korántsem nevezném ezt alapos elverésnek, hisz a világbajnokságot megnyerő Vettelhez képest Hamilton 16 ponttal kevesebbet szerzett, ami annak tudatában, hogy 25 pontot ér a győzelem, igen kicsi.
  3. A stúdió kétszer visszadobta Nicole szólólemezét - nem a stúdió, hanem maga Nicole döntött úgy, hogy nem jelenteti meg szólólemezét, ráadásul nem kétszer, hanem csak egyszer.
Ennyit arról, hogy a magyar sajtóban mennyire megbízhatóak az online híroldalak...

Most pedig nézzük a képeket; elsőnek az, amin a StoryOnline szerint Nicole-nak kétszer akkora mellei vannak mint korábban:

Itt pedig két fotó 2007-ből; a képek magukért beszélnek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése