2010. december 21., kedd

Örökbefogadást tervez Nicole és Lewis

Borsonline.hu - Bár döntését nem indokolta meg, Nicole Scherzingernek esze ágában sincs hozzámenni Lewis Hamiltonhoz. Inkább egy gyermek örökbefogadásán törik a fejüket.

A Pussycat Dolls énekesnője remekül kijön ugyan a Forma–1-es autós világbajnok Lewis Hamiltonnal, de – mint kijelentette – még „nem kész a házasságra.”


– Ennek ellenére gyakran beszélgetünk arról, hogy mindketten mennyire szeretjük a csöppségeket – mondta Scherzinger –, és abban is megegyeztünk, hogy hamarosan adoptálunk egy gyereket. A későbbiek során persze szívesen szülne a 32 esztendős amerikai énekesnő, de a gyermekáldást házasságon kívül nem tartja helyes szokásnak. Hozzátette, biztos, hogy annyi örökbe fogadott gyermekük nem lesz, amennyi Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek van.

Az amerikai popénekesnő még egy magánéleti titkot elárult, szégyenkezés nélkül kijelentette, csapnivaló szakácsnő, ezért ha együtt van a nála hét évvel fiatalabb brit pilótával, csakis Hamilton tüsténkedhet a konyhában.

– Amikor a kapcsolatunk kezdetén elmeséltem Lewisnak, hogy egy alkalommal steaket készítettem a nővéremnek, ám az étel egyik fele szénné égett, miközben a másik oldala fagyos maradt, lévén, hogy a húst a hűtőszekrényből vettem ki, jót derült, majd arra kért, ha lehet, ne főzzek rá a jövőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése