2010. december 21., kedd

Cheryl Cole mégsem lesz ott az amerikai X-Faktorban - Nicole előtt ismét megnyílt a kapu

Cheryl Cole amerikai álma szertefoszlani látszik, három napja ugyanis elárulta, hogy nem kapott helyet az amerikai X-faktor zsűrijében.

Korábban egy 3 millió fontos szerződésről pletykáltak, melyet az énekesnő Simon Cowellel kötött. Cheryl viszont tagadja, hogy aláírta volna a szerződést, és állítja, túl elfoglalt a műsor brit változatában ahhoz, hogy a tengerentúlon dolgozzon.

A szépség Alan Carr műsorában nyilatkozott először a pletykákról:
"Már folytak tárgyalások, de ki tudja, mi lesz. Tele volt az időbeosztásom a vasárnapi finálé előtti időszakban. Nem volt időm semmire sem. Ha az USA-ba költözöm, az teljesen megváltoztatná az életem. Le kell ülnöm és át kell gondolnom a dolgokat."
Novemberben Simon Cowell elmondta, kiderült, kik ülnek majd az amerikai verzió zsűriszékeiben, és Újévkor lehet hivatalos bejelentés.


Tehát Cherly legutóbbi nyilatkozata, hogy még nem írta alá a szerződést, arra enged következtetni, hogy az énekesnő egy cseppet sem győzte meg az amerikai producereket.

Annak ellenére, hogy Cowell oda van Cheryl-ért, a műsor producerei azon aggódnak, hogy az amerikai tévénézőknek halvány fogalma sem lesz arról, hogy kit látnak a képernyőn, hisz Cheryl Cole csak Európában, de főleg Angliában örvend népes rajongótábornak.

A producerek bíznak abban, hogy a helyiek közül sikerül meggyőzni valakit - Nicole Scherzingert, Paula Abdult vagy Mariah Carey-t - Cheryl helyett.

Mindeközben az X-Faktor korábbi mentora, Sharon Osbourne azt nyilatkozta, hogy míg Cheryl Angliában népszerű, Amerikában csak Nicole árnyékában tudna szerepelni a Fight for This Love énekesnője.
"Cheryl Angliának tökéletes - ő a nemzet szíve és nagyon szeretik őt. De ami az USA-t illeti, ez Nicole helye! A legtöbb ember itt sohasem hallott a Girls Aloudról."

"Nicole nagyszerű TV-s személyiség, hatalmas rajongótábora van az USA-ban és az emberek nagyon szeretik őt. Ráadásul győnyörű és tehetséges!" - mondta Sharon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése