2010. december 3., péntek

NICOLE-HÍRMIX: DUETT AZ X-FAKTOR REMÉNYSÉGÉVEL; EGYEDI HANGZÁSÚ SZÓLÓLEMEZ; NICOLE-NAK HIÁNYZIK A PUSSYCAT DOLLS!

  • Nicole elárulta, hogy szívesen énekelne duettet a brit X-faktor egyik versenyzőjével, Cher Lloyddal. A pussycat doll beszélt a 17 éves tehetséges lánnyal a műsor kulisszái mögött egy lehetséges közös munkáról.
    "Láttam Chert a hallban és azt mondtam, 'Tudod mit? Lenne egy lehetőségem a számodra az egyik dalomban'," - mondta Scherzinger. "Cher olyan elbűvölő, és nagyszerű rapper... Ez az, amiben nem vagyok valami jó - a rappelésben!" - nyilatkozta Nicole.
  • A korábbi hírekkel ellentétben mégis bevették Cheryl Cole-t az amerikai X-faktor zsűrijébe: 3 millió fontot, azaz több mint egymilliárd forintot kapott a szereplésért. Ez viszont nem jelenti azt, hogy Nicole-t nélkülöznék a show-ból, sőt: a producerek olyannyira el vannak ragadtatva Nicole-tól, hogy mindenképp szeretnék őt látni a műsorban. Egy forrás a The Sunnak azt mondta:
    "Az amerikai csapat mindkét hölgyet szeretné megkapni, azt szeretné, ha egymás ellen harcolnának a show-ban."
  • Közben új részletek derültek ki Nicole szólólemezéről. Nicky szerint az, hogy csak egyetlen producerrel, RedOne-nal dolgozott, még inkább egyedivé teszi a lemezét. A hawaii-i szépség a következőket mondta:
    "Az albumnak van egy témája, amely teljesen végighalad az egészen, és tele van energiával. Nagyon vonzó, erős, tempós dance-zene rockkal és funkkal." - mondta.
  • Igen meglepő kijelentést tett Nicole a minap: hiányzik neki az élő fellépés a Pussycat Dollsszal. Hiányolja a többiek jelenlétét és energiáját, viszont nagyon izgatott a szólóalbuma miatt.
    "Kiléptek és a saját szólókarrierjükre koncentrálnak. A legvégén mindannyian egyedül maradtunk. Nagyon örülök nekik."

  • "A Hamiltonnal töltött idők nagyon különlegesek!" - vallotta be Scherzinger a Fabolous magazinnak adott interjújában. A Pussycat Dolls vezérénekese szerint nagyon jól működik a kapcsolatuk a távolság ellenére.
    "A boldogsághoz nekem csak a közös pihenés és a közös filmnézés is elég. Olyan kiegyensúlyozott vagyok, mint még soha. Dolgozom, nyaralok és a barátommal is tudok találkozni." - mesélte.
  • Az egyik legnívósabb angol zenei oldal, a DigitalSpy kritikájában csak dicsérni tudta a Posion-t, a maximális 5 csillagból 5-öt adott a dalnak - ez igen ritka a DS kritikái között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése