2010. november 12., péntek

Nicole Abu-Dhabiban szurkol kedvesének

Nicole Scherzinger Abu-Dhabiba utazott, hogy a hétvégén kedvesének, a 2008-as Forma-1-es világbajnok Lewis Hamiltonnak szurkoljon.


Lewis második világbajnoki címét is megszerezheti vasárnap, erre viszont szinte már csak matematikai esélye van a brit pilótának. Rajta kívül ugyanis még hárman esélyesek a végső győzelemre: Alonso, Webber és Vettel jókora előnnyel vág neki a szezon utolsó versenyének. Hamilton csak akkor lehet világbajnok, ha megnyeri a futamot, Alonso nem szerez pontot, Webber legfeljebb hatodik, Vettel pedig legfeljebb harmadik lesz.

Mindenesetre a brit tehetség barátnőjével, Nicole Scherzingerrel érkezett a verseny helyszínére. Nicole egyébként számtalanszor hozott már szerencsét barátjának, jelenlétekor párja rendre győzedelmeskedett, kivéve az idei Szingapúri Nagydíjat, ahol Hamilton egy biztos dobogós helyet dobott el a Webberrel történt baleset miatt.

Az évad utolsó versenyén tehát Nicole is szorítani fog Lewisnak. A Pussycat Dolls énekesnője Twitteren is biztatta kedvesét:
"Abu Dhabi Forma-1 időmérő holnap!!! Gyerünk Lewis! Szeretlek bébi és mindnyájan támogatunk téged! A legnagyobb rajongód vagyok!" - írta a hawaii énekesnő.

Mindent bele, Lewis! Veled vagyunk! Együtt győzünk és együtt veszítünk! Hajrá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése