2010. november 26., péntek

Új remix készül a 'Poison'-hoz

Nyáron ő volt az, akire szinte mindenki szavazott, hogy maradjon az X-Faktor zsűrijében, de most vasárnap visszatér a show-ba megmutatni mindenkinek, hogy is kell ezt csinálni...

A Pussycat Dolls Nicole Scherzingere azon van, hogy új dalával, a Poison-nal meghódítsa minden slágerlista csúcsát. Nagyon úgy tűnik, hogy Liverpool-ból is kap egy kis segítséget a feladat végrehajtásához.


Nicole bevonta a projektbe Liverpool szuperproducerét, Cahillt és Anton Powerst, hogy elkészítsék az új remixet a dalhoz - számolt be az Insider.

"Ez Nicole első tejes kislemez-megjelenése és már most nagy várakozás övezi." - mondta Anton. - "Az amerikai kiadója akart egy remixet tőlünk, hogy ezzel a dal promózásában segítsünk. Célunk, hogy a rádiók és a diszkók is előszeretettel játsszák a Poison-t. Olyan remixen dolgozunk, ami az USA-ban és Angliában is megállja a helyét."

Az Insiders feltette a kérdést: van olyan jó hangja Nicole-nak, mint amilyen jól kinéz? Nos, a válasz: "Nagyszerű énekhangja van!" - állítja DJ Anton - "Határozottan az egyik legjobb, amit valaha hallottam." - fényezte a DJ a Pussycat Dollt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése