2010. november 25., csütörtök

Promóhadjárat Nicole szólókarrierjében

Megannyi rendezvényen fog feltűnni Nicole Scherzinger az elkövetkezendő napokban. A cél, hogy minél több ember megismerje új dalát, a Poison-t, és így minél többen töltsék le iTunes-ról. A szám november 29-étől elérhető a zeneletöltő oldalról.


Vasárnap, november 28-án az angol X-Faktorban először fogja élőben előadni Nic a Poison-t. Ez talán a legfontosabb promóciós állomás, hisz így tévénézők millióihoz fog eljutni a dal.

Másnap az angol ITV DayBreak című show-jában fog feltűnni a 32 éves bombázó, valószínűleg itt is fellép majd új dalával, és interjút is fog adni.

Ugyanezen a napon Londonban a Reebok új edzőcipőjének, a ZigTech-nek a megnyítóján teszi tiszteletét, majd a This Morning című szintén ITV-s műsorban fogja elénekelni ismét a Poison-t.

December 4-én Nicole a Jingle Bell Ballon fog feltűnni, ismét Londonban. Ezen kívül meghívást kapott a Radio 1 karácsonyi különkiadásába is, ahol kedvenc 10 daláról kell majd beszélnie. Utóbbi esemény egyelőre még nem 100%-ig biztos.

Az viszont biztos, hogy a sikerhez minden adott: promóció, egy kiváló dal, már csak a brit toplista csúcsának megszerzése hiányzik. Hajrá Nicole!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése