2010. november 13., szombat

Hamilton is korainak tartja egyelőre a házasságot

Annak ellenére, hogy Lewis Hamiltonnak holnap csodára van szüksége, hogy világbajnok legyen, eléggé nyugodtnak tűnt Abu Dhabiban - az újságírók minden kérdésére válaszolt.

A negyedik helyen tanyázva, 24 ponttal Fernando Alonso mögött, Hamiltonnak holnap mindenképpen az első helyen kell végeznie ahhoz, hogy világbajnok legyen, nem beszélve arról, hogy másik három ellenfelének nem szabad túl sok pontot szeretnie, Alonso-nak pontosan egyet sem.

A versenyzés mellett Lewis a szerelemben is "sikeres", hisz már három éve a Pussycat Dolls énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel van együtt. 2010 elején pár hétig különváltak útjaik, de mióta februárban rájöttek, hogy képtelenek egymás nélkül élni, szerelmük erősebb, mint valaha. A pilóta a nagy Ő-ként emlegeti Nicole-t.

A Mirror című lapnak nyilatkozva Hamilton elárulta: "Nicole nagyszerű. Családot fogunk alapítani. Jelenleg épp karrierje csúcsán van, és mindent fantasztikusan csinál. Tehát ő most erre koncentrál, csak úgy, mint én. Nem hamarkodunk el semmit. Boldogok vagyunk úgy, ahogyan most vagyunk." - nyilatkozta a brit sztárpilóta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése