2010. október 14., csütörtök

Nicole színészi babérokra pályázik

BulvárSport.hu - Nicole Scherzinger szép, sikeres és híres pasija van, ő mégis többre vágyik: színészi babérokra. A Pussycat Dolls énekesnője szerint tökéletes lenne egy romantikus komédiában.

Ugyan Nicole Scherzinger mostanában egyre többet beszél arról, hogy szeretne már családot alapítani híres kedvesével, a Forma-1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal, ám tervei azért vannak a közeljövőre nézve szép számmal. A Pussycat Dolls énekesnője szólóban is sikeres, zsűrizik az X Factor amerikai változatában, de ő még többre vágyik: szeretne sikeres színésznő is lenni. Saját bevallása szerint minden megvan benne, hogy egy romantikus komédia főszereplője legyen.

„Könnyedén eljátszom az ostoba nőt, ez pedig alkalmassá tesz, hogy jó legyek egy vígjátékban” – nyilatkozta Nicole Scherzinger, akinek az adottságai megvannak ahhoz, hogy jól mutasson a filmvásznon, hiszen gyakran szerepel a „legkívánatosabb nők” listáján. „Soha nem adnám fel a zenei karrieremet, mert imádom énekelni, de szeretném, ha színésznőként is felfigyelnének rám, az igazi kihívás lenne” – tette hozzá az énekesnő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése