2010. október 14., csütörtök

Nicole-os hírmorzsák: Nincs háború Cheryllel; már forog a Poison klipje!

Nicole elárulta, semmi valóságalapja nincs azoknak a pletykáknak, melyek arról számolnak be, hogy Cheryl Cole-lal rivalizálna: "Meg kell, hogy cáfoljam a pletykalapokban megjelent híreszteléseket. Ez a dolog elég érzékenyen érint. Marhaság. Azt gondolom, hogy ez egy baromság. Honnan vesznek ilyeneket? Még sohasem találkoztam Cheryllel, ők meg kitalálnak egy rakás badarságot. Szerintem ők akarnak viszályt szítani közöttünk, de ez ostobaság. A nap végén már csak nevetni tudok az egészen." - nyilatkozta az énekesnő.


Veszélyben Nicole és Forma-1-es versenyzőbarátja, Lewis Hamilton kapcsolata: amennyiben Simon Cowell az X-Faktor kreátora Nicole-nak ajánlja fel az amerikai műsorban a zsűrizést, és nem Cheryl Cole-nak, a sztárpár kapcsolatát nehéz lesz megmenteni, hisz így Nicole a világ másik feléhez lesz kötve messze-messze a brit Hamiltontól. Cowell a napokban dönti el, hogy kié lesz a zsűri széke a jövőre induló amerikai X-Faktorban.

Nicole Twitteren árulta el, hogy már forgatják a Poison videóklipjét, épp a harmadik munkanapot töltik. A klipet pedig az a Joseph Kahn rendezi, aki korábban a Pussycat Dolls két igen ütős kisfilmjét jegyzi, a When I Grow Up-ot és az I Hate This Partot. Kahn korábban többek között a Backstreet Boys, Snoop Dogg, Usher, a Destiny's Child, Christina Aguilera, Janet Jackson, Britney Spears, Enrique Iglesias, a U2, Eminem, Mariah Carey, Ricky Martin, Kelly Clarkson, 50 Cent, Chris Brown és Kylie Minouge klipjét is rendezte már. Hozzá fűződik a frissebb slágerek közül Eminem és Rihanna Love The Way You Lie c. dalának videója, a Maroon 5-tól a Misery, vagy épp Kylie-tól az All The Lovers. Eddig csak profi munkát adott ki a kezéből, alig várom, hogy elkészüljön a klip!


Nicole-t választották meg az angol X-Faktor kedvenc vendégzsűritagjának. Mint ismeretes, nyáron a szülési szabadságát töltő Dannii Minogue helyére több sztár beült ideiglenesen. Nicole fölényesen győzött, a szavazatok 54%-át szerezte meg. Mögötte 29%-kal Katy Perry lett a második.

Pletykák szerint Nicole szerepet kap a Sötét zsaruk című mozi harmadik részében, melyben ugyanúgy Will Smith játszaná a főszerepet. A pár korábban már dolgozott együtt: fekete színész/énekes 2005-ös lemezén, a Lost & Found-on énekeltek együtt, a dal címe If You Can't Dance.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése