2010. október 2., szombat

Ez történt egy éve: Szünetet tart a Pussycat Dolls

2009. október 3. - Rossz hírünk van azoknak, akik szeretik a nyálukat csorgatni a Pussycat Dolls klipjeit nézve: a lányok ugyanis egy jódarabig biztosan nem készítenek se új albumot, se semmi mást, inkább szünetet tartanak, mert nagyon el vannak fáradva.

A Pussycat Dolls egy időre beszünteti a közös munkát – a lányok ugyanis így akarják az elejét venni annak, hogy széthulljon az együttes. Nicole, Melody, Ashley, Kimberly és Jessica nagyon el vannak fáradva és azon a véleményen vannak, hogy most kell egy kicsit abbahagyni a dolgokat, hogy később megint újult erővel tudjanak együtt dolgozni.

„Ez az egész olyan, mintha napi 24 órán át folyamatosan együtt lennél a nővéreiddel és azt érzed: szükséged van arra, hogy egyedül lezuhanyozz. Nem oszlik fel a csapat, ebben mindannyian egyetértünk, ez most csak olyan, mint amikor az emberek valamiben szünetet tartanak” – mondta Melody az MTV-nek.

Azt azért le kell szögezni, hogy eközben mindenki szépen építgeti a saját karrierjét is: Nicole Scherzinger után már Melody is készíti önálló albumát, Kimberly pedig a Pussycat Dolls legutóbbi, augusztusi turnéjának végén jelentette be, hogy a divatszakmában szeretne szerencsét próbálni. Szóval meglátjuk, mi lesz…
Forrás: music.hu
___________________________

Érdekes visszaolvasni egy év után ezt a hírt. A csajok annak ellenére, hogy egy éve szentül állították, nem oszlik fel a banda, mégis feloszlott. Bár ezt mindenki sejtette. Az viszont tényleg meglepő, hogy mind az öt Doll saját lemezén dolgozik, én például nem hittem volna, hogy Ashley bele mer vágni. Meglátjuk mit érnek el a Dollok egyedül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése