2010. október 4., hétfő

Hamilton gyermeket szeretne Nicole-tól

BulvárSport.hu - Lewis Hamilton ugyan még fiatal, de már a családalapításon gondolkodik énekesnő barátnőjével, Nicole Scherzingerrel, de az énekesnő konzervatív: amíg nincs esküvő, nem jöhet a baba sem.

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger kapcsolatáról kevesen tudják az igazságot. Sokan csak reklámviszonynak hiszik, de tény, hogy a Forma-1-es világbajnok és a Pussycat Dolls énekesnője sok időt töltenek együtt és mindig bizonygatják, hogy ők bizony hosszú távra terveznek egymás mellett. Ugyan voltak szakítások a kapcsolatukban, egy ideje ismét boldognak tűnnek és már a gyermekvállalás is szóba került, bár ez utóbbit inkább Lewis Hamilton forszírozza. Nicole Scherzinger ugyanis előbb esküvőt akar.

„Nagyon konzervatív és hagyománytisztelő vagyok. Szeretnék előbb férjhez menni, utána gyereket, gyerekeket szülni. Előbbi, remélem, hamarosan bekövetkezik. Lewis sokszor mondja nekem, hogy szerinte jó anya lennék. Szerintem pedig ős is remek apa lesz” – nyilatkozta az énekesnő, aki mostanában az X Factor amerikai változatának zsűritagja. Igaz, hogy legutóbbi szakításuk éppen azért következett be, mert Lewis Hamilton még nem akart komolyan elköteleződni, lehet, hogy a külön töltött idő rádöbbentette arra, hogy megtalálta azt a nőt, akivel szeretne családot alapítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése