2010. október 20., szerda

Jessica a szólókarrierjéről: "A szíven mélyén mindig egy Doll maradok."

Miután 7 évet töltött a népszerű Pussycat Dollsban, a 28 éves Jessica Sutta szólókarrierbe kezd. A RadarOnline-nak adott exkluzív interjúban pedig minden ezzel kapcsolatos kérdésre választ kapunk.


"Nagyjából másfél évvel ezelőtt eltörött a bordán a színpadon és hazaküldtek a turnéról. Ez az időszak hatalmas változást hozott az életemben, úgy döntöttem, itt az idő, hogy a saját lábamra álljak, hogy szólókarrierbe kezdjek."

Sutta első kislemeze az I Wanna Be Bad címet kapta, a kisvideó producere pedig ő maga volt.
"Ez az én látomásom jó ideje, szóval nagyon király volt bekerülni ide és a produceri teendőket ellátni." - nyilatkozta.

"Azt gondolnád, hogy producernek és előadónak lenni egyszerre nagyon stresszes, de néhány ok miatt minden nagyon simán ment. Minden közeli barátom szerepel a klipben, ők a legjobb barátnőim. Volt egy látomásom; Imádom a Marie-Antoinette-érzést, a nőies, dekadens hangulatot a videóban."

Miután hosszú ideig tartozott a Pussycat Dollsban, Sutta hiszi, hogy az itt szerzett tapasztalatát kamatoztatni tudja a szólókarrierjében.

"Olyan, mintha egy nagy tábor, túra lett volna a Pussycat Dollsszal - turnéztunk, a buszokon voltunk, együtt repültünk, akkor alszol, amikor tudsz, és olyan jól nézel ki mindig, amilyen jól csak tudsz" - mondta.

"Minden, ami a Pussycat Dollshoz köt hozzájárult ahhoz a személyiséghez, aki ma vagyok, és ezért roppantmód hálás vagyok. Mindig is egy Doll leszek a szívem mélyén."

Jessica elárulta, nagyon elfoglalt a stúdiómunkálatok miatt, és karácsony környékén meg szeretné jelentetni második kislemezét, albumát pedig valamikor tavasszal.

"Sok-sok dal a szerelmi életemről szól, és arról, hogy épp mi zajlik a személyiségemben." - magyarázta Sutta."

"Sosem írtam dalokat a Pussycat Dollsszal, szóval ez volt az első alkalom, hogy erre lehetőségem volt."

A csapatból való kilépése óta egyáltalán nem ápol rossz viszonyt a volt csapattársakkal.

"Sokat beszélek velük. Nagyon támogatnak mindenben, amit csinálok. Egy testvériséget alakítottunk ki... Igazából nagyon hiányoznak." - fejezte be mondanivalóját az ex-pussycat doll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése