2010. július 9., péntek

Tengerparti esküvőre készülnek Nicole-ék

Nicole Scherzinger és Forma-1-es világbajnok barátja, Lewis Hamilton tengerparti esküvőre készülnek, miután a színesbőrű versenyző titokban már meg is kérte a Pussycat Dolls sztárjának kezét.


A pár 2007 vége óta randizik, egy rövidebb, pár hetes szünet kivételével azóta együtt vannak, a kapcsolatuk pedig úgy tűnik, tényleg komolyabbra fordult.

Pár hónapja Nicole-t menyasszonyi ruha vásárlása közben kapták rajta egy Los Angeles-i áruházban. Már ekkor megindultak az esküvőről szóló pletykák.

Scherzinger a napokban megosztotta legközelebbi barátaival, hogy Lewis titokban eljegyezte őt, nem sokkal azután, hogy az énekesnő májusban megnyerte a 'Dancing With The Stars' nevű televíziós táncversenyt.

"Számos alkalommal megkérte a kezem azelőtt, de csak a 'Dancing With The Stars'-ban adott támogatása után mondtam igent neki." - árulta el Nic egy közeli barátjának, akit az angol Hello! magazin idéz.

A sztárpár se veled sem nélküled viszonyban volt sokáig. Januárban mindketten megerősítették, hogy elválnak útjaik, hogy saját karrierjükre tudjanak koncentrálni. Nem sokkal ezután viszont ismét összejöttek; rájöttek, hogy egymás nélkül nem tudnak létezni.

Nicole egyik barátja elárulta, az énekesnő mozifilmbe illő esküvőt szeretne: tengerparttal, hullámokkal, romantikusan.

"Az esküvő után pedig Nicole és Lewis szeretnének egy nagy partyt csapni, ahová mindegyik barátjukat meghívják kedvenc törzshelyükre, A Dorchester hotelbe, Londonba" - tette hozzá a bennfentes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése