2010. július 9., péntek

Ismerd meg az új Dollokat! 1. rész: Kherington Payne

Kherington Taylor Payne 1990. január 26-án született Kalifornia államban, az USA-ban. Táncos és színésznő, a 'So You Think You Can Dance' (a műsor magyar címe: Táncolj, ha tudsz) 4. szezonjában a TOP10-ben végzett. Legismertebb színházi szerepe a 'Fame' című musical, melyben Naturi Naughton és Collins Pennie oldalán játszik.

Az alig 90 ezer lakosú Whittier városában látta meg a napvilágot, és már 2 éves korában elkezdett táncórákat venni a Dance Precisionsban, Placentiában. Az El Dorado gimnáziumban érettségizett 2008. június 10-én, most Kalifornia állam Placentia városában él, miközben táncos karrierjét próbálja építgetni. Kherington egyébként a kevésbé ismert The Bolts nevű rockbanda tagjainak, (Adam, Heath és Austin Farmer) unokatestvére.

A 'So You Think You Can Dance' negyedik évadjára jelentkezett 2008-ban. Ő volt akkor a sorozat legfiatalabb versenyzője. Párjával, a hip-hoptáncos Stephen 'tWitch' Boss-szal nagyon emlékezetes pillanatokat szereztek a nézőknek, akik szinte szétszedték őket imádatukban. Bár a versenyt nem nyerte meg Kherington, mindenki elismerését kivívta.

A táncos show után feltűnt a rendkívül népszerű amerikai zenés sorozatban, a 'Glee'-ben. Következő musicalje a 'Leading Ladies' címre hallgat, Melanie LaPatinnal és Benji Schwimmerrel a főszerepben. Idén háttértáncosként tűnt fel Katy Perry 'California Gurls' című klipjében, valamint a dal MTV Movie Awards-os júniusi élő előadásán is. Kheringtont eközben Robin Antin bevette a Pussycat Dolls új felhozatalába.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése