2010. július 7., szerda

Mégsem vonják be Hamilton jogosítványát

Formula.hu - Lewis Hamiltonnak idén meggyűlt a baja a szabályokkal. A versenypályán rendre megszegi a regulákat és a magánéletben, személyautóval sem tud gátat szabni száguldás iránti imádatának.

A brit pilótát az Ausztrál Nagydíj során már megbüntették és hivatalos eljárás is indult ellene, mely azóta is folyik. Pár hete pedig barátnője, Nicole Scherzinger nyilatkozott elég ostoba módon, miszerint gyakran vezetnek figyelmetlenül és felelőtlen módon. Az énekesnő sokszor sminkeli magát vezetés közben, míg a pilóta olyan gyorsan vezet, hogy ha a hatóságok látnák elvennék a jogosítványán Svájcban.

Erre kapott a RoadCross alapítvány, mely az utak biztonságosabbá tételéért küzd, és eljárást indított a pilóta és párja ellen. Ez azonban csak ahhoz volt elég, hogy alapos gyanú vetődjön fel a sztárpáros ellen, így bizonyíték hiányában, a vádat nem tudtak emelni és az ügyet elvetették.

Hamilton mostanában jól jön ki a szabálysértési ügyekből. Kérdés, hogy Viktória, a szerencse istennője mikor pártol el 2008 világbajnokától.
______________________________________________________

Látom, a Formula.hu-nál is belekezdtek a gyűlölködésbe. Először is: Nicole nem volt ostoba, hogy ilyet nyilatkozott, hisz ki a fene gondolta volna, hogy egy magazin interjújára hivatkozva lesz olyan idióta, aki feljelenti Lewist? Ők is jönnek azzal, hogy Hamilton szerencsés. Ez az ügy helyes, hogy így alakult, hisz kész röhej lett volna, ha egy interjúra alapozva veszik el Lewis jogsiját. A Forma-1-es szerencséről meg annyit, hogy a 2008-as világbajnok igenis megérdemli, hogy idén kicsit elnézőbbek legyenek vele a bírók, hisz amit 2 és 3 éve csináltak vele (értékes pontokat, sőt, győzelmet (!) vontak meg utólag tőle), az túl sok volt, most nem csoda, ha jóval elnézőbbek vele. Büntetéseket pedig még így is kap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése