2011. november 24., csütörtök

X-FAKTOR USA - MI TÖRTÉNT EDDIG?

Paula Abdul megbukott mentorként, de Nicole Scherzingernek sem áll jól a szénája - nézzük csak, mi történt eddig az X-faktor amerikai kiadásában.
Aki interneten vagy a Cool TV-n nem követné figyelemmel a műsort, azok számára lesz hasznos ez az írás. Mindenek előtt teljes bizonyossággal kijelenthető: a magyar X-faktor a nyomába sem ér az amerikainak, sem felhozatal, sem pedig színvonal szempontjából. Itt MINDEN VERSENYZŐ ELKÉPESZTŐEN ÉNEKEL, nincs kivétel. Vérre megy a küzdelem, hétről-hétre egyre erősebbek a versenyzők.



A négy zsűri (L.A. Reed, Nicole Scherzinger, Paula Abdul és Simon Cowell) is egymással vív csatát, hisz mind a négyen egy-egy kategóriát képviselnek: L.A. kapta a fiúkat, Nicole a harmincon túliakat, Paula a csapatokat, Simon pedig a lányokat. Egyelőre a két bika (L.A. és Simon) teljesít maximumon, hisz mindketten egyaránt 3-3 versenyzőt tartotanak még most is "életben". Paula-nak mind a négy csapata kiesett, szegény Nicole is már csak egy versenyzőt mentorál, Josh Krajcik-et, akit sokan tartanak a legesélyesebb indulónak.

A felhozatal roppant színes és szórakoztató: van köztük aranytorkú díva, Miley Cyrus-ra emlékeztető tinisztár, egy 14 éves rendkívül tehetséges rappersrác, egy 60 éves férfi, aki ebben a műsorban valósítja meg álmait, fantasztikus hanggal, Pussycat Dolls-utód lánycsapat - és még sorolhatnám.
Azt hiszem, ide a szavak már nem elegek, mindenki nézzen bele az amerikai X-faktorba, engem azonnal beszippantott. Kövesd figyelemmel a Cool TV-n minden hétvégén, vagy interneten ezen a linken. Javaslom még a show hivatalos weboldalát is! HTTP://WWW.THEXFACTORUSA.COM


Egy kis ízelítő:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése