2011. november 1., kedd

MÁR BIZTOS: LEWIS HAMILTON ÉS NICOLE SCHERZINGER SZAKÍTOTTAK

mosaictv.hu - Lewis Hamilton, brit Forma-1 pilóta és párja, Nicole Scherzinger szakításának hírét előbbi erősítette meg. Arról beszélt, mennyire nehezen viseli az egyedüllétet.

Hamilton 2007-ben kezdett el randizgatni a korábbi Pussycat Dolls taggal, Nicole Scherzingerrel. Tavaly szétváltak, hogy karrierjükre koncentrálhassanak, majd újra összejöttek.

Aztán annak ellenére, hogy 27 futam után végre első helyről indulhatott Koreai Nagydíjon, majd második helyen fejezte be azt, elég elkeseredett képet vágott. Akármennyire is bizonygatta, hogy boldog, végül kibukott, hogy négy év után végleg szakítottak. Amikor arról érdeklődtek, hogy milyen körülmények között váltak szét, Hamilton a következőképp reagált:

"Igen, barátok vagyunk és továbbléphetünk."


A PA-nek a következőképp nyilatkozott: "Sosem könnyű nehéz időkön keresztülmenni. Ezek azok az időszakok, melyek azért jönnek el, hogy próbára tegyenek, arról szól az egész, hogyan éled túl. Itt van nekem a családom segítségül, szóval egész jól érzem magam."

"Sok nap van még hátra, amit a családommal tölthetek, a Karácsony és a többi, alig várom már őket. Most meg megpróbálok előre tekinteni, három futam van még hátra, megpróbálok elmémmel az üzletre koncentrálni."

Szerk.: Kár értük, én abban reménykedek, hogy hamarosan ismét egy pár lesznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése