2011. január 20., csütörtök

Rövid hírek - Új klip Nicole-tól; folytatódik az X-Faktor-novella

  • A Poison után Nicole már következő kisfilmjét forgatja a napokban, mégpedig a Don't Hold Your Breath című dalhoz. Minderről Nicole számolt be twitteren: "Az új videóm, a Do not Hold Your Breath forgatásán, egy mesés régi házban, ami 1890-ben épült. Gyönyörű nap! Gyönyörű nap!" - írta. A videostatic.com információi szerint a videót az a Rich Lee rendezi, aki korábban a Pussycat Dolls Hush Hush és a Black Eyed Peas The Time klipjét is rendezte.
  • A portalnicole.com exkluzív betekintést nyerhetett Nicole egyik új daláról, a Cold-ról, melynek David Guetta a producere. A rajongói oldal a számot dinamikusnak, pörgősnek és a Poison-hoz hasonló europop-osnak írta le, hozzátéve, hogy ez az egyik legjobb dal Nicole-tól az elmúlt időszakból.

  • Plan B angol rapper a The Sunnak elárulta, hogy Nicole-lal dolgozik annak szólólemezén. Az énekesnőnek tehát teljesült a vágya, hetekkel ezelőtt ugyanis azt nyilatkozta, a rapper az egyetlen akivel featelni szeretne lemezén. Plan B szerint "fűszeres és pop" Nicole-lal való közös munkája.

  • Még mindig nem dőlt el, ki fog ősztől zsűrizni az amerikai X-Faktorban. 2010 végén a műsor atyaúristene, Simon Cowell úgy nyilatkozott, januárban nyilvánosságra hozzák a zsűritagok nevét, ez viszont még nem történt meg. Több forrásból lehet hallani, hogy Cheryl Cole-é az állás, ugyanannyiból viszont azt, hogy a Nicole-é és Cherylnek semmi esélye, hisz az USA-ban ő teljesen ismeretlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése