2011. január 4., kedd

Ez történt egy éve: Melody és Kimberly kiszáll - rivális banda készülőben!

- 2010 január -

Úgy tűnik, hogy a Pussycat Dolls menedzserének, Robin Antinnak azon állítása, mely szerint új arcok érkeznek a csapatba, igaznak tűnik. Melody Thornton Twitter-üzenetei azt sugallják, hogy Baby Doll többé nem tagja a csapatnak:
"Nem vagyok még biztos abban, hogy mi az újévi fogadalmam, abban viszont biztos vagyok, hogy el akarom hagyni azokat az embereket, akik azt akarják, hogy elmenjek! Szóval itt kezdem.. Szomorú"
"Köszönöm Istennek, Jimmy Iovine-nek, Robin Antinnak, Ron Fairnek és mindenkinek, aki a Pussycat Dolls ilyen népszerűvé tette! Micsoda kezdés! Köszönöm ezt az ugródeszkát"
Ezek alapján biztosan kijelenthetjük, hogy Melody többé nem Pussycat Doll. A hétvégén jelent meg egy cikk, mely szerint Kimberly Wyatt is hasonképpen járt. A News of The World a napokban készített interjú Kimmel, aki azt fontolgatja, hogy egy rivális banda alapításán töri a fejét, csakhogy bosszút álljon Nicole-on, aki miatt - saját elmondása szerint - nem tudott érvényesülni a csapatban.

"Neki saját öltözője volt, saját turnébusza, sokkal több minden kapott, mint mi. Dívaként kezelik őt. Pedig nem csak ő tud énekelni a csapatban. Ez marhaság! Mindenkinek gyönyörű hangja van" - mesélte Kim.
Kim egy rivális banda megalapításán töri a fejét, már meg is kezdte a tárgyalásokat a többi taggal, Jessicával, Melodyval és Ashleyvel.
"Ezek a csajok.. a családom! Nem tetszettek azok a változások, amik mostanában történtek a csapattal. Remélem, tudom folytatni a munkát a Dollokkal. Nicole-lal nem beszéltem erről, hisz ő csak a saját karrierjével van elfoglalva. Tudtam, hogy egyszer eljön ez a nap, szóval nem bánkódok."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése