2011. január 28., péntek

Cowell két hét múlva bejelenti, ki lesz az amerikai X-faktor zsűrijében

Ahogyan már tudjátok, az X-faktor idén ősszel Amerikába is elér, Simon Cowell (a műsor producere) pedig a mentorok személyéről is dönt. Hónapok óta folynak a találgatások, leginkább Nicole Scherzinger és Cheryl Cole neve tűnt föl a legesélyesebbek között. Két hét múlva hivatalos bejelentés révén végre kiderül, ki lesz az amerikai show zsűrijében!


Annak ellenére, hogy Nicole azt nyilatkozta, hogy nagyon sokat gondolkozna, ha kapna Cowelltől egy ajánlatot, a Pussycat Dolls volt énekesnőjét Rihanna-val egyetemben a legesélyesebb "versenyzők" között említik.

Miután az X-faktor nyert a Nemzetközi Televíziós Díjátadó Gálán, Simon Cowell megnyugtatta a rajongókat, és biztosította őket afelől, hogy a mentorok kilétét illetően két hét múlva hivatalos közlemény érkezik.

Az amerikai verzió zsűriszékéért folyó harc rengeteg oldal és blog közkedvelt témája lett az elmúlt hetekben. Rihanna-t és Nicole Scherzingert tartják a legesélyesebbnek.

A következő két hétben bizonyára több pletyka is keringeni fog a témával kapcsolatban, ezzel a dologgal viszont addig nem foglalkozom, amíg hivatalosan be nem jelentik, kik lesznek a zsűritagok.

Közben megjelent egy új promója az amerikai show-nak:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése