2010. június 28., hétfő

Újabb táncos show-ba hívták meg Nicole-t!

Nicole Scherzingert még a Dancing With The Stars végső döntője előtt hívták fel, hogy szerepeljen a Strictly Come Dancing című angol táncosműsor idei évadjában.


A News of the World szerint a BBC csatorna 50 ezer fontot (!) kínált fel Pussycat Dollnak, hogy a reality show idei, nyolcadik szezonjában induljon versenyzőként.
"Nicole-nak mindene meg van, amire nekünk szükségünk van az új Strictly-hez. Ő egy hatalmas világsztár, elképesztően szexi és a magánélete is lenyűgöző." - nyilatkozta a műsor egyik bennfentese.

"Igen nagy összegen kívánunk adni neki a szereplésért, sokkal többet, mint bármelyik celebnek, aki az elmúlt két évben indult a versenyben. Mindenki a BBC-nél abban bízik, hogy így megmentsük a műsort, növeljük a nézettséget."

"Reméljük, hogy a barátja, Lewis Hamilton biztatni fogja Nicole-t, hogy elvállalja a műsort, mivel ez azt jelentené, hogy hosszú heteket tölthetne itt, a családjához közel." - tette hozzá a forrás.

Annyi biztos, hogy a Dancing With The Stars nagyon régóta nem ért le ilyen fényes nézettséget az USA-ban, átlagosan 20-22 millió amerikai kísérte figyelemmel hetente a műsort. A műsornak pedig igen sokszor sikerült az, ami még semmilyen más programnak nem: megszorongatta az évek óta legnézettebb American Idolt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése