2010. június 28., hétfő

Nicole-nak köszönhetően feljelentették Hamiltont!

Formula.hu - A napokban beszámoltunk róla, hogy Lewis Hamilton barátnője, Nicole Scherzinger egy nyilatkozatában azt találta mondani, hogy mind ő, mind barátja igen felelőtlenül vezet. Egyszer például Svájcban Hamilton olyan gyorsan hajtott, hogy ha valaki látta volna őket, akkor soha többé nem vezethetne az országban. Nos, ez most be is következhet.

A svájci alapítványnál betelt a pohár és elegük lett abból, hogy a Formula-1-es pilóta rendre veszélyezteti a szabályosan közlekedőket az utakon. 2009-ben egyszer okozott már balesetet, nem messze lakhelyétől, amikor nem állt meg egy stop táblánál és belehajtott egy elsőbbséget élvező személyautóba. Azt még megúszta, de ezután Melbourne-ben büntető eljárás indult ellene, gyorshajtás és szabálytalan közlekedés miatt (gumiégetés és driftelés), amiért autóját is elkobozták.

Ezután nyilatkozott úgy a Pussycat Dolls front énekesnője, hogy párja olyan gyorsan hajt néha otthonuk környékén, hogy ha elkapnák őket, akkor biztosan nem engednék őket többet személyautójuk közelébe. A RoadCross svájci alapítványnál ez volt az utolsó csepp a pohárban és kezdeményezték a 2008-as világbajnok és barátnője jogosítványának bevonását. Arra hivatkoztak, hogy az ilyen embereknek, akikre többen példaképként tekintenek, sokkal inkább úgy kéne viselkedniük, amire a fiatalok felnézhetnek, nem pedig a rosszba csábítani őket.

Egyes információk szerint a pilóta több mint 200km/órás sebességgel hajthatott, és erre utalt barátnője. Egy politikus, Waadt Kanton is megszólalt az üggyel kapcsolatban: „Miss Scherzinger kijelentése alapot ad az ismételt szabályszegés gyanújához. Ezzel már elkezdődhet egy nyomozás. Egész egyszerűen nem tűrhetjük, hogy bizonyos személyek, akik másnak képzelik magukat, még fennhangon kérkednek és mókáznak azon, hogy többször is megszegik a törvényt. Remek kis példaképek!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése