2011. augusztus 6., szombat

Megjelent Jessica első kislemezéhez tartozó videóklip!

A Show Me című dal lesz Jessica Sutta első önálló kislemeze, azóta, hogy elhagyta a Pussycat Dollst. A dalhoz tartozó kisfilm néhány órával ezelőtt debütált.

Producere pedig az a Busbee, aki korábban Timbaland és Katy Perry közös felvételén, az If We Ever Meet Again-en, valamint többek között Alexandra Burke és Flo Rida duettjén, a Bad Boys-on dolgozott.

A Show Me tehát Jess debütáló albumának felvezető dala, a lemez a Hollywood Records gondozásában fog napvilágot látni valamikor az idei évben.Személyes véleményem, hogy a dalban az égvilágon semmi különös nincs, a klipben pedig még annyira sem. Szokásos elektropop, amitől nagyjából 3 éve hangos a világ. Valószínűleg sokaknak fog tetszeni a szám világszerte, de lévén, hogy semmi újat nem mutat, és Jessica is ugyanazt a stílust reklámozza, amit mostanság az előadók 80%-ától megszoktunk, a lemeze messze nem fog sikereket elérni - már ha marad ennél a zenei stílusnál. Azért szurkolok neki, hátha összejön neki az áttörés.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése