2011. április 15., péntek

Nicole-hírek ömlesztve / 2011. április

Nicole: "Willow Smith egyszerűen hihetetlen!"

Will Smith megkérte Nicole Scherzingert, hogy segítsen neki lánya, Willow karrierjének építésében - adta hírül a Musicrooms.

A hawaii szépség azonban azt állítja, a Whip My Hair előadójának semmiféle segítségre nincs szüksége, hisz már elismert énekesnőként tekint rá az egész világ. Will és Nicole a Sötét zsaruk 3 forgatásán beszéltek erről.

"Willow-nak nincs szüksége rám. Ő egyszerűen hihetetlen, és mindezt egyedül érte el."


Scherzinger fél, hogy az X-faktor rámegy a kapcsolatára

(Wakeywakeynews.com) Kiütötte a játékból Cheryl Cole-t, így az amerikai X-faktor vezető hölgye lett Nicole Scherzinger - az elbűvölő szépségű énekesnő viszont mégis aggódik, hogy zsúfolt napirendje tönkreteheti párkapcsolatát.

Egy forrás szerint: "Ez egy baromi jó lehetőség Nicole-nak, és természetesen minden energiáját ebbe a munkába fektetné. Viszont nagy lenne a nyomás rajta, és aggódik, hogy a show milyen hatással lesz a Lewisszal való párkapcsolatára. Jelenleg jól megvannak, de igen gondterhelt az állás miatt. A munka minden bizonnyal gyengítene a kapcsolatukon. De tudja, hogy ez egy fantasztikus munka, és nem fogja csak úgy elszalasztani a lehetőséget."

Több jelentés szerint Nicole-t már megkérdezték az állást illetően, és több sikeres felolvasópróba után az énekesnő még mindig nem írta alá a szerződéseket.

Nicole Sherzinger: Lady Gaga rajongó vagyok!

(One Média) A Pussycat Dolls egykori szólistája, Nicole Scherzinger (32) azt mondja, mindig is tudta, hogy Lady Gagából egyszer sikeres énekesnő lesz.

Az énekesnő mindig is támogatta a sokakat megosztó Gagát: együtt is turnéztak, mikor Lady Gaga még új volt a zeneiparban. Scherzinger elmondta, hogy tudta: Gagában van valami különleges.

„Velünk turnézott, az volt élete első koncertsorozata. Azóta is nagy rajongója vagyok. Szeretem a stílusát, a belőle áradó hangulatot és az energiáját.”

Nicole így folytatta:

„Már akkor is művész volt, mikor még nem volt nagy show a háta mögött, és pénze sem volt túl sok. Amikor csak feküdt a padlón egy kézzel készített ruhában, és csillogó szemüvegben már tudtam: ő egy szörnyeteg, a szó legszebb értelmében.”


Új klipben szerepel Nicole

Mohombi megerősítette, hogy videóklip készül a Coconut Tree című dalából, melyben Nicole Scherzingerrel énekel. Az énekes hozzátette, ez lesz minden idők legszexibb klipje. A dalt ide kattintva meghallgathatod.

Killer Love fotozás HQ minőségben (Kattints ide!)


A Right There lehet a harmadik kislemez?

Április elsején az angol BBC 1Xtra hozzáadott a lejátszási listájukhoz egy új dalt a Killer Love-ról, mégpedig a Right There-t.

Semmiféle hivatalos közlemény nem jelent meg sem Nicole-tól, sem csapatától, viszont úgy tűnik, a Right There lesz a harmadik kislemez a Killer Love albumról. Mostanság Nicole azt nyilatkozta, hogy az új kislemeze nagyon vad lesz és még az is lehet, hogy világszerte meg fog jelenni, twitteren viszont Nic arról beszélt, hogy épp a stúdióban van, ahol új dalát rögzíti, ami valami hihetetlen forró lesz.

Pletykák szerint 50 Cent rögzített két versszakot a Right There-hez, viszont arról még mindig nem érkezett információ, hogy hol, mikor és hogy egyáltalán meg fog-e jelenni a dal.

Videó: Don't Hold Your Breath Akusztikus verzió

Nicole Scherzinger - Don't Hold Your Breath (Acoustic Live Session) from Nicole Scherzinger Videos on Vimeo.

A dal egyébként Angliában nagyon jól tartja magát, még mindig a TOP10-ben találjuk meg, a Killer Love lemez pedig erős kezdés után jelenleg a 21. helyen tanyázik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése